What's New

Hibajavítások

App Description

Magazin Centrum digitális magazinolvasó iPad&iPhone

A Magazin Centrum alkalmazás egy digitális magazinolvasó applikáció, amely segítségével iPad és iPhone eszközökön olvashatóak a Central Médiacsoport magazinjai. A digitális lapszámok letöltésük után offline módban, internetkapcsolat nélkül is elérhetőek.

Kiadónk gondozásában számos kiadvány jelenik meg, ezekből az alábbi digitális magazinok olvashatóak alkalmazásunkban: autóMagazin, Best, Cosmopolitan, Elle, Kismama, Marie Claire, Meglepetés, National Geographic, Nők Lapja, Nők Lapja Egészség, Nők Lapja Ezotéria, Nők Lapja Évszakok, Nők Lapja Konyha, Nők Lapja Psziché, Story, Wellness.

Alkalmazásunkban a digitális magazinokhoz ingyenesen letölthető és megtekinthető mintapéldányok elérhetőek. A Magazin Centrum weboldalon megvásárolt digitális magazinok eléréséhez bejelentkezés szükséges a Magazin Centrum weboldalon használt email cím és jelszó megadásával.

Alkalmazásunkban lehetőség nyílik megjelölni és külön megjeleníteni kedvenc magazin lapszámokat és a letöltött magazinokat. A digitális magazin lapszámok között magazin kategóriánként és magazinonként lehet keresni.

Az alkalmazásban elérhető funkciókról a kérdőjel ikonra kattintva érhetőek el ismerhető szövegek.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Magazin Centrum screenshot 1 Magazin Centrum screenshot 2 Magazin Centrum screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Magazin Centrum screenshot 4 Magazin Centrum screenshot 5 Magazin Centrum screenshot 6

App Changes

  • November 19, 2014 Initial release
  • March 14, 2015 New version 1.0.6
  • June 13, 2019 New version 1.1.1