App Description

YKY’nin kitap tanıtım dergisi olarak Eylül 1993’te çıktı ve bir süre ücretsiz dağıtıldı. 1997’ye dek kitap tanıtma, eleştiri, deneme, inceleme, değini yazılarıyla kitap evreninde olup bitenleri yakından izledi. 1998’den sonra mevsimlik (üç aylık), 2000’den sonra da iki aylık, hacimli bir edebiyat dergisiydi. 2003’te içeriği ve tasarımı yenilenerek “aylık edebiyat dergisi” oldu. 2005’e dek ekler verdi, yurt genelinde gazete bayilerinde satıldı; 1980’lerden sonra on binden çok satan tek edebiyat dergisi unvanını aldı. On yıl süren YKY Şiir Yıllığı armağanlarıyla şiir ortamını etkiledi. Eylül 2012’de tekrar “iki aylık edebiyat dergisi” oldu.
Son on yılda içeriği ve biçimiyle, seçiciliği ve özeniyle, “iyi edebiyat okuru”nu gözeten tutarlı çizgisiyle etkisini, gücünü iyice duyurdu. Dosya ve Babil Kulesi gibi kalıcı bölümleriyle, şiir, öykü, deneme, eleştiri, inceleme, anı, günlük, gezi yazısı, mektup, söyleşi türlerine dengeli ve geniş bir biçimde yer vermesiyle öne çıktı. Gelenekçi-yenilikçi, yerli-yabancı, doğulu-batılı, yaşlı-genç ayrımı yapmadan, derinlikli, kuşatıcı, özgürlükçü ve etkili olma çabalarıyla günümüz edebiyat dergiciliğine yön verdi.
Kitap-lık, kitapseverlerin dergisi olmayı sürdürüyor.

Bu uygulama içinde dergi aboneliği satınalma olanağı sunulmaktadır.

Aylık abonelik – 4,29 TL (iptal edilmediği sürece her ay alınır)

Aboneliğiniz, dönem sonundan en az 24 saat önce kapatılmadığı takdirde, otomatik olarak yenilenecektir.
Hesap ayarlarında abonelik tercihlerinizi değiştirmesiğiniz takdirde,dönem sonundan önceki 24 saat içinde, iTunes hesabınıza işlenecektir.
Aboneliklerinizi, hesap ayarları bölümünden değiştirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz döneme ait sayıya dair satınalmanın iptali mümkün değildir.

Gizlilik Koşulları için http://journals.sbfstealth.com/privacy-policy-tr/

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kitap-lık screenshot 1 Kitap-lık screenshot 2 Kitap-lık screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kitap-lık screenshot 4 Kitap-lık screenshot 5 Kitap-lık screenshot 6 Kitap-lık screenshot 7

App Changes

  • July 26, 2014 Initial release