What's New

- bannerler güncellendi.

App Description

Türkiye’nin keşif ve coğrafya dergisi Atlas, yayın hayatına Nisan 1993’te “Her zaman keşfetmek için bak” sloganıyla başladı. Doğan Burda Dergi’den Atlas, öncelikli olarak doğal ve kültürel değerleri tanıtmayı, korunmaları için duyarlılık yaratmayı amaçlıyor. Bu hedefle Türkiye ve dünyanın dört bir köşesine uzanıyor. En önemli özelliklerinden biri de dergide yer alan her fotoğrafın, her yazının özel bir çalışmanın ürünü olması, okuyucuyla ilk kez onun sayfalarında buluşması. Deneyimli kadrosunun dışında çok sayıda uzman ve bilim insanının desteğini alan Atlas, okuyucunun dünyayı anlamak için başvurduğu önemli ve güvenilir bir kaynak.
Atlas artık dijital ortamda da okuyucusuyla buluşuyor. Tablete özel olarak tasarlanan Atlas’ta, dergidekine ek olarak interaktif uygulamalar, fotoğraf galerileri, videolar yer alıyor, ayrıca haberlerin sosyal ağda paylaşılmasına olanak sağlanıyor. Tablet kullanıcılarına interaktif dergi okuma deneyimi sunan Atlas’ı her ay indirebilir ya da abone olabilirsiniz.

-Aboneliklerde ¨otomatik yenileme¨ özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir. 

-Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın ¨Ayarlar¨ menüsünden ¨Yenileme¨ özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz. 

-Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz. Ancak aboneliği, başladıktan sonra sonlandırsanız bile ücreti tahsil edilir. 

-Aboneliğiniz, her ay otomatik olarak yenilenir. 

Abonelik Ücretleri 

12 Aylık Abonelik: 37,99 TL 
6 Aylık Abonelik: 18,99 TL 
1 Aylık Abonelik: 6,49 TL
Tek Sayı: 6,49 TL 

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Atlas Dergisi screenshot 1 Atlas Dergisi screenshot 2 Atlas Dergisi screenshot 3 Atlas Dergisi screenshot 4 Atlas Dergisi screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Atlas Dergisi screenshot 6 Atlas Dergisi screenshot 7 Atlas Dergisi screenshot 8 Atlas Dergisi screenshot 9 Atlas Dergisi screenshot 10

App Changes

  • August 21, 2014 Initial release
  • September 14, 2014 New version 3.0
  • October 27, 2014 New version 3.1
  • January 27, 2015 New version 1.1
  • February 06, 2015 New version 1.2
  • March 06, 2015 New version 1.3
  • August 21, 2015 New version 1.4