What's New

Crash/Bug fixes

App Description

MAX VE ARKADAŞLARIYLA HEYECANLI BİR MACERAYA VAR MISIN? MAX’A YARDIM EDİP, GÖLGELERİN EFENDİSİ’Nİ YOK ETMEK SENİN ELİNDE!

Birbirinden heyecanlı 3 etabı başarı ile geçtikten sonra seni bekleyen muhteşem final oyunu ile Gölgelerin Efendisi’ne gücünü göster ve onu alt et!

Bil-Geç oyununda Max dünyası ile ilgili bilgini kanıtla, Kristal Havuzu oyununu oynayarak kötüleri yenmeye yarayan kristalleri bul, Semboller Masası oyunu ile ne kadar keskin bir hafızaya sahip olduğunu göster, ve Büyük Final ile Gölgelerin Efendisi’ne dersini ver!

Özellikler:

•Takım seçerek gücünü gösterebilirsin
•En sevdiğin karakteri seçerek kendine özel muhteşem bir avatar oluşturabilirsin
•Zamana ve kötü güçlere karşı heyecanlı bir yarışa gireceksin
•Puanlar ve harika rozetler toplayarak gücünü kanıtlayabilirsin
•Gölgelerin Efendisi’ni yenip, dünyayı kötü güçlerden arındırabilirsin

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 1 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 2 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 3 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 4 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 6 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 7 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 8 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 9 MAX Maceraları: Kahramanlar Takımı screenshot 10

App Changes

  • May 09, 2015 Initial release