App Description

Minik Bilge serisinin beklenen sayılar uygulaması sonunda uygulama marketinde! "Minik Bilge Sayıları Öğreniyor" uygulaması ile çocuğunuz 1 den 100 e kadar sayıları tanıyacak, profesyonel seslendirme eşliğinde sayıların seslerini kavrayacaklar. Ayrıca hem yazma hemde dinleme alıştırmaları yapabilme imkanına sahip olacaklar!

Uygulamamızı yükleyerek çocuklarınızın oyunumuzu oynarken ne kadar güzel vakit geçirdiklerini görecek ve eğlenerek sayıları öğrenmelerine tanıklık edeceksiniz.

Bu uygulama aynı zamanda çocuğunuz Ipad ve Iphone unuzu elinizden aldığında gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz, gereksiz uygulamalarda boşa zaman geçirmeyip bilişsel becerilerini arttırabileceği bir uygulama olarak tasarlanmıştır.

Ücretsiz! Hemen indirin!

Görüş ve önerilerinizi [email protected] e-posta adresine bekliyoruz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Minik Bilge Sayıları Öğreniyor - Okul öncesi çocuklar için Türkçe eğitici sayılar oyunu screenshot 1 Minik Bilge Sayıları Öğreniyor - Okul öncesi çocuklar için Türkçe eğitici sayılar oyunu screenshot 2 Minik Bilge Sayıları Öğreniyor - Okul öncesi çocuklar için Türkçe eğitici sayılar oyunu screenshot 3 Minik Bilge Sayıları Öğreniyor - Okul öncesi çocuklar için Türkçe eğitici sayılar oyunu screenshot 4 Minik Bilge Sayıları Öğreniyor - Okul öncesi çocuklar için Türkçe eğitici sayılar oyunu screenshot 5

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release