What's New

VERS VAN DE PERS: EH&I mocht een kijkje nemen achter de schermen bij Patricia Urquiola in haar recent gerenoveerde studio. Natuurlijk lees je ook het exclusieve interview dat we met haar hadden. Verder: Urquiola's meest recente ontwerpen, te vinden in NETWERKEN en HET GROTE INTERVIEW.

App Description

‘Patricia Urquiola door EH&I Live’ biedt een intieme kijk in de persoonlijkheid, loopbaan en het pluriforme oeuvre van deze Spaanse architect en ontwerper. Vanaf de jaren '90 tot de meest recente ontwerpen voor Moroso, Rosenthal en Flos. Deze eerste release van EH&I Live is geproduceerd door de toonaangevende design- en lifestyleglossy Eigen Huis & Interieur. Het biedt lezers een heel nieuwe ervaring van een magazine: interactieve navigatie door interieurs en niet minder dan 12 video-interviews met Patricia Urquiola. Dit iPad magazine (gratis!) is een must voor designliefhebbers, waar ook ter wereld.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Urquiola door EH&I Live screenshot 1 Urquiola door EH&I Live screenshot 2 Urquiola door EH&I Live screenshot 3 Urquiola door EH&I Live screenshot 4 Urquiola door EH&I Live screenshot 5

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release
  • September 15, 2015 New version 1.1