App Description

--> Çocuklar için hazırlanmış tamamen interaktif bir kitapta Moşe’nin Tora’dan hikayeleri & Kızıl Deniz
--> Moşe ile tanış ve İsraeloğulları’na Mısır’dan ve Firavun’un ordusundan kaçarken katıl
--> Çocuklara Pesah Hikayesini Puzzle ve oyunlarla öğretir
Moşe ve Pesah’ın Tora’dan öyküleri çocuklar için hazırlanmış bu fantastik interaktif kitapta hayata geçiyor. Çocuklar akıllıca tasarlanmış HD grafikler ve interaktif öğelerle Moşe, On Bela, eski Mısır’daki İbrani köleler ve Kızıl Deniz’den kaçış hakkında eğlenerek öğrenme fırsatı bulacak.
Moşe’nin hikayesi kusursuzca seçilmiş müzikler ile güzelce resmedilmiş ve basit bir şekilde anlatılmıştır. Ailelerin bu hikayeyi çocuklarıyla paylaşması için ve Yahudi okullarında öğretilen bilgiye tamamlayıcı olması açısından mükemmel bir fırsat. Hikaye ile koordine edilmiş eğlenceli yap-bozlar ve eşleştirme oyunları da kitabı güçlendirmektedir.
Kötü Firavun, Moşe’yi bir sepetin içine koyup Nil nehrine bırakır, çocuklar ilk olarak bebek Moşe’yle annesi onu nehirden kurtarırken tanışacak. Bebeği bulan kişi Firavun’un kızıydı ve ona Moşe ismini koyar. Çocuklar, ibrani köleler piramitleri inşa ederken onlarla etkileşimde olacak ve sonra Moşe’ye kendi insanlarını kurtarma yolculuğunda eşlik edecek. Çocuklar develerle oynayacak, Moşe’nin kuzu sürüsüyle ilgilenecek, İsraeloğulları’nın Mısır’dan kaçmasına ve daha sonra da Vaadedilmiş Topraklar’a varmasına liderlik edecek. Fantastik interaktif öğelerlerle 10 bela ve yanan çalılıklar hayata geçecek ve Tora’nın en meşhur hikayelerinden biri olan Pesah hikayesi çocukların öğrenmesi için eğlenceli bir hale gelecek. Pesah hikayesi hiç bu kadar iyi olmamıştı!


İçindekiler:
>İbrani kölelere piramidi oluşturmasına bir tuğla alarak yardım et
> Moşe Tanrı’dan emir alırken yanan çalılıklara dokun
> Aharon’un sopasını yılana çevir.
> 10 Bela’nın hepsine tek tek dokun ve Mısırlıları nasıl etkilediğini gör
> Yap-bozlar – Muhteşem yap-bozlar hem hikayeyi geliştiriyor hem de düşünme becerisini geliştiriyor.
> Resmi boya – yüzlerce boyama sayfası
> Çocuklarınızla elişi yapın ve başyapıtlarınızı arkadaşlarınızla paylaşın!
> Saymaca – 1’den 10’a sayma oyunları eğlenceli ve öğretici
> Hafıza oyunları - Bu akıllı aktivite ile çocuğunuzun hafıza becerisini ilerletin!
> Puzzle’a parça koyma – Puzzle parçasına sende bir karakter yerleştir.

Features:
> “Oynat” – Otomatik olarak her sayfayı kendi okur
> “Kendin oku” – Okuma sizin kontrolünüzde olur
> “Oto oynat” – Otomatik olarak tüm hikayeyi okur
> Geliştirilmiş menü sistemi - Navigasyonu kolaylaştırır
> “Sesini kaydet” – Sende hikayeyi anlatabilirsin! Her sayfada kendi sesini kaydet ve karakterleri canlandır.
Bu uygulamayı indirerek http://tabtale.com/terms-of-use sitesinde bulabileceğiniz TabTale Ltd Kullanım Şartlarını kabul ediyorsunuz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 1 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 2 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 3 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 4 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 6 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 7 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 8 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 9 Moşe – Çocuklar interaktif maceralarla Tora’dan hikayeleri öğreniyor screenshot 10

App Changes

  • June 14, 2014 Initial release