What's New

Bugs Fixed
Content improved
IOS 8 tested
---------------
Hatalar temizlendi
Içerik yenilendi
IOS 8 uyumu test edildi

App Description

İtalyanca öğrenilirken düzensiz fiillerin çekimlerinin her zaman diliminde çok iyi öğrenilmesi gerekir, doğru zamanda doğru çekimi kullanmak İtalyanca gramerin temelini oluşturur. İtalyanca'daki tüm fiil çekimlerini tüm zaman durumlarına göre İtalyanca'yı yaşayan uzmanlarla İtalya'da sizin için hazırladık.

Uygulamamızla her gün çalışıldığında hem konuşmada, hem anlamada, hemde yazmada elde ettiğiniz başarı çevrenizdeki insanları şaşırtacak.

Arama fonksiyonu sayesinde aradığınız konuyu hemen bulup, bu konuyu detaylı ve hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Odaklanma fonksiyonu sayesinde konunun herhangi bir kısmını büyütüp daha rahat çalışabileceksiniz.

Birkez alındığında hem IPad hem IPhone hemde IPod Touch ta rahatlıkla kullanabileceksiniz.

İtalyanca'da kaynak sorununuzu ortadan kaldırdık.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 1 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 2 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 3 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 4 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 6 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 7 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 8 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 9 İtalyanca'da Fiil Çekimleri screenshot 10

App Changes

  • February 21, 2014 Initial release
  • October 26, 2014 New version 1.1