App Description

De eerste stappen om kinderen re leren lezen zijn zo belangrijk. Dit educatief spelletje zal uw kinderen helpen om te leren lezen en zal ze vooral motiveren.
Het is speciaal geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar om hen voor te bereiden op de lagere school. Maar ook bij kinderen met problemen op de lagere school heeft deze methode ook bewezen positief te zijn.
Deze app is naast educatief ook zeer ludiek. Er zijn twee modules : de “Leer” module en de "Speel” module.

De “Leer” module maakt gebruik van een 100-tal animaties om woorden en het alfabet aan te leren. Wanneer je op een tekening drukt hoor je het gesproken woord.

De “Speel” module omvat 5 verschillende spelletjes elk met verschillende moeilijkheidsgraden dat het kind bereikt indien het de vorige proeven foutloos doormaakt.

Ook beschikbaar in het frans, engels en spaans. De manier om vreemde talen te leren van kindsaf aan !

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 1 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 2 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 3 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 4 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 6 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 7 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 8 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 9 Leren Lezen voor kleuters van 4 to 6 jaar screenshot 10

App Changes

  • March 12, 2014 Initial release