What's New

IOS 8 Tested
Bugs Fixed
Content improved
----------
IOS 8 uyumu sağlandı
Hatalar giderildi
İçerik yenilendi

App Description

Fransızca öğrenilirken düzensiz fiillerin çekimlerinin her zaman diliminde çok iyi öğrenilmesi gerekir, doğru zamanda doğru çekimi kullanmak Fransızca gramerin temelini oluşturur. Fransızca'daki tüm fiil çekimlerini tüm zaman durumlarına göre Fransızca'yı yaşayan uzmanlarla Fransa'da sizin için hazırladık.

Uygulamamızla her gün çalışıldığında hem konuşmada, hem anlamada, hemde yazmada elde ettiğiniz başarı çevrenizdeki insanları şaşırtacak.

Arama fonksiyonu sayesinde aradığınız konuyu hemen bulup, bu konuyu detaylı ve hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Odaklanma fonksiyonu sayesinde konunun herhangi bir kısmını büyütüp daha rahat çalışabileceksiniz.

Fransızca'da kaynak sorununuzu ortadan kaldırdık.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 1 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 2 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 3 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 4 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 6 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 7 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 8 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 9 Fransızca Fiil Çekimleri screenshot 10

App Changes

  • June 07, 2014 Initial release
  • November 03, 2014 New version 1.1
  • November 03, 2014 Price increase: $2.99 -> $4.99