What's New

Bugs Fixed
Content improved
IOS 8 tested
---------------
Hatalar temizlendi
Içerik yenilendi
IOS 8 uyumu test edildi

App Description

Günlük yaşam ve iş hayatında karşınıza çıkabilecek tüm kelime ve cümleleri Arapça öğretmenleri ile beraber bir araya getirip, kategorilere ayırdık. Bu kelime ve cümlelere hakim olduğunuzda, Arapça konuşma ve anlamada hiçbir sıkıntınız kalmayacak.

Uygulama size kelime ve cümleleri ekrana sıralayacak, yapmanız gereken, kelimenin Arapça'sını Türkçe'sine yada Türkçe'sini Arapça'sına sürüklemek, eğer eşleme doğru ise hem kelime, hemde çevirisi diğerlerinden farklı ortak bir çerçeve içine girecek. Bu arada beliren ikona tıklayarak kelimeyi bildiklerim tablosuna ekleyebilirsiniz. Bildiklerim tablosu kelimeleri ana çalışma alanında kullanılmamaktadır.

Uygulamanın modern tasarım şekli ile rahat ve etkili bir şekilde çalışabileceksiniz. Hafızanıza kaydettiğiniz kelimeleri bildiklerim tablosuna ekleyerek ana çalışma alanından çıkarabileceksiniz. Unuttuğunuz kelimeleri tekrar isterseniz, bildiklerim alanından ana çalışma alanına ekleyebileceksiniz. Kelime ve Cümleleri bildiklerim ve bilmediklerim diye ayırma imkanınız sürekli kelime hazinenizi zenginleştirmenizi sağlayacak.

Bir kez alındığında hem IPad hem IPhone hem de IPod Touch ta rahatlıkla kullanabileceksiniz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Arapça Öğren screenshot 1 Arapça Öğren screenshot 2 Arapça Öğren screenshot 3 Arapça Öğren screenshot 4 Arapça Öğren screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Arapça Öğren screenshot 6 Arapça Öğren screenshot 7 Arapça Öğren screenshot 8 Arapça Öğren screenshot 9 Arapça Öğren screenshot 10

App Changes

  • February 06, 2014 Initial release
  • February 25, 2014 Price decrease: $4.99 -> $0.99
  • October 16, 2014 Price increase: $0.99 -> $2.99
  • October 19, 2014 New version 1.1