What's New

Bug fixes

App Description

Pentru a-l face pe copil sa dobandeasca foarte usor tehnica de citire legata de scriere noi ii propunem in acest program 53 de grile de cuvinte incrucisate (integrame). Demararea nu reprezinta nici o dificultate. Copilul "citeste" cuvantul (sau mai precis il ghiceste) ajutandu-se de un desen. Acest desen se gaseste la inceputul fiecarei linii din careu. Foarte repede copilul se va amuza recunoscand desenul sugestiv. Va fi foarte mandru sa scrie cuvantul gasit.
In fereastra principala aveti posibilitatea sa alegeti integrama de la litera dorita.
Jocul e simplu: Trebuie sa completati patratelele din careuri, astfel incat sa obtineti pe orizontala sau pe verticala definitiile corespunzatoare imaginilor alaturate.
Completarea integramelor se face automat folosind litere mari.
Verificarea careului completat se face apasand butonul "verifica"


Un copil de 5 ani este capabil sa recunoasca foarte repede un cuvant sau sa repereze o forma grafica precisa si sa o reproduca scriind-o. Aceasta activitate, accesibila la inceputul invatarii, este o formã particulara de citire si de scriere.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Integrame desenate pt copii screenshot 1 Integrame desenate pt copii screenshot 2 Integrame desenate pt copii screenshot 3 Integrame desenate pt copii screenshot 4 Integrame desenate pt copii screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Integrame desenate pt copii screenshot 6 Integrame desenate pt copii screenshot 7 Integrame desenate pt copii screenshot 8 Integrame desenate pt copii screenshot 9 Integrame desenate pt copii screenshot 10

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release