What's New

Entitlement

App Description

Doğan Burda çatısı altında yayınlanan, Türkiye'nin en eski ve en çok satan oyun dergisi olma özelliğini taşıyan LEVEL'ın tablet versiyonu artık her ay Newsstand'de!

Özel - etkileşimli bir tasarıma sahip olan LEVEL'ın tablet versiyonunda, LEVEL Dergisi'ndeki tüm içeriğin yanı sıra; tablete özel konular, son dakika haberleri, son dakika testleri ve çok sayıda video yer alıyor.

Ayrıca yine tablete özel birçok sürpriz de sizleri bekliyor!


- LEVEL Türkiye’nin ücretli tablet versiyonunu AppStore üzerinden her ay düzenli olarak indirebilir ve dergiye abone olabilirsiniz.

- Aboneliklerde ¨otomatik yenileme¨ özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir.

- Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın ¨Ayarlar¨ menüsünden ¨Yenileme¨ özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz.

- Aboneliğinizi, başladıktan sonra sonlandırabilirsiniz ancak aboneliği, başladıktan sonra sonlandırsanız bile ücreti tahsil edilir.


Abonelik Ücretleri

12 Aylık Abonelik: 18,99 TL
6 Aylık Abonelik: 8,49 TL
1 Aylık Abonelik: 1,99 TL*
Tek Sayı: 1,99 TL

*Aboneliğiniz, her ay otomatik olarak yenilenir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

LEVEL Türkiye screenshot 1 LEVEL Türkiye screenshot 2 LEVEL Türkiye screenshot 3 LEVEL Türkiye screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

LEVEL Türkiye screenshot 5 LEVEL Türkiye screenshot 6 LEVEL Türkiye screenshot 7 LEVEL Türkiye screenshot 8 LEVEL Türkiye screenshot 9

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release
  • October 07, 2014 New version 3.0
  • December 18, 2014 New version 3.1