What's New

De content vanaf 2016 kan ingezien worden.
Serienummers zijn nog maar 11 tekens lang.
De iPad Pro wordt nu op de volledige resolutie gebruikt.

App Description

Met ‘Richtlijnen voor de jaarverslaggeving’ weet u precies waaraan een jaarrekening wettelijk moet voldoen. Er is een editie voor kleine rechtspersonen en een editie voor middelgrote en grote rechtspersonen… en de nieuwe tabletversie maakt uw standaarduitrusting compleet! U krijgt gratis toegang tot de app als u een abonnement op het boek heeft. Handig, want met de RJ-app heeft u de richtlijnen overal en altijd altijd digitaal beschikbaar - en kunt u ze dus snel zoeken, vergelijken, annoteren en zelfs e-mailen.

De RJ-app bevat een handige zoekfunctie en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de inhoudsopgave te zoeken. U kunt recent geraadpleegde informatie snel terughalen en het tweede scherm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een wettekst naast een richtlijn bekijken. U maakt eenvoudig favorieten aan waarmee u veelgebruikte onderdelen snel terugvindt. De app voorziet ook in het maken van notities, die u desgewenst met uw collega’s kunt delen. Wilt u een bepaalde alinea doorsturen aan een collega of klant, dan maakt u vanuit de app gemakkelijk een mail aan waarin u de alinea meestuurt. De definities van de RJ zijn integraal opgenomen en u kunt alle RJ-uitingen die tussentijds verschijnen direct in de app raadplegen.

Installeer uw RJ-app nu!

De RJ-app is speciaal voor de tablet ontwikkeld. Download nu de demo versie om kennis te maken met de RJ-app. Voor het gebruik van de volledige versie heeft u een registratiecode nodig die u krijgt als u een abonnement neemt. Uw abonnement regelt u snel en eenvoudig op www.rjapp.nl. Bent u al abonnee? Dan ontvangt u een brief of e-mail met de registratiecode(s).

iPad Screenshots

(click to enlarge)

RJ App screenshot 1 RJ App screenshot 2 RJ App screenshot 3

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release
  • September 14, 2014 New version 2014.2.0
  • October 06, 2015 New version 2015.1.0
  • October 17, 2015 New version 2015.1.1
  • November 04, 2015 New version 2015.1.2
  • November 06, 2016 New version 2016.1.0

Other Apps From Kluwer B.V.

Mr. Nieuws voor juristen Kluwer Navigator Arresten Game JWB (civiel) Fiscaal Memo FiscaalPlus Tarieven Kantonrechtersformule Kluwer Notify. All Rights Reserved ADVapp Accountancynieuws, de onmisbare nieuwsbron voor elke accountancyprofessional eDis NL Plein+, nieuws en kennis voor de MKB-adviseur eDis NL2 Tekst & Commentaar