What's New

In deze nieuwe versie kunt u de editie 2014 gaan gebruiken naast de editie 2013. Ook is het nu mogelijk om voetnoten weer te geven op de plaats waar aan de voetnoot wordt gerefereerd.

App Description

Met ‘Richtlijnen voor de jaarverslaggeving’ weet u precies waaraan een jaarrekening wettelijk moet voldoen. Er is een editie voor kleine rechtspersonen en een editie voor middelgrote en grote rechtspersonen… en de nieuwe tabletversie maakt uw standaarduitrusting compleet! U krijgt gratis toegang tot de app als u een abonnement op het boek heeft. Handig, want met de RJ-app heeft u de richtlijnen overal en altijd altijd digitaal beschikbaar - en kunt u ze dus snel zoeken, vergelijken, annoteren en zelfs e-mailen.

De RJ-app bevat een handige zoekfunctie en biedt daarnaast de mogelijkheid om via de inhoudsopgave te zoeken. U kunt recent geraadpleegde informatie snel terughalen en het tweede scherm maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een wettekst naast een richtlijn bekijken. U maakt eenvoudig favorieten aan waarmee u veelgebruikte onderdelen snel terugvindt. De app voorziet ook in het maken van notities, die u desgewenst met uw collega’s kunt delen. Wilt u een bepaalde alinea doorsturen aan een collega of klant, dan maakt u vanuit de app gemakkelijk een mail aan waarin u de alinea meestuurt. De definities van de RJ zijn integraal opgenomen en u kunt alle RJ-uitingen die tussentijds verschijnen direct in de app raadplegen.

Installeer uw RJ-app nu!

De RJ-app is speciaal voor de tablet ontwikkeld. Download nu de demo versie om kennis te maken met de RJ-app. Voor het gebruik van de volledige versie heeft u een registratiecode nodig die u krijgt als u een abonnement neemt. Uw abonnement regelt u snel en eenvoudig op www.rjapp.nl. Bent u al abonnee? Dan ontvangt u een brief of e-mail met de registratiecode(s).

App Screenshots

(click to enlarge)

RJ App screenshot 1 RJ App screenshot 2 RJ App screenshot 3

App Changes

  • September 14, 2014 New version 2014.2.0
  • June 08, 2014 Initial release

Other Apps From Kluwer B.V.