What's New

Η εφαρμογή πλέον προσφέρεται δωρεάν! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αρχικούς υποστηρικτές που κατέβασαν την εφαρμογή! Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα!

- Νέος σχεδιασμός
- Κατηγορία Υπερ-Τροφές
- Τρόποι Παρασκευής

App Description

Τα βότανα που βρίσκονται σε αφθονία στη φύση χρησιμοποιούνται από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα στη σύγχρονη βοτανική με τη βοήθεια της ιατρικής.

Η εφαρμογή “Βότανα και Υγεία” προσφέρει έναν πλήρη οδηγό θεραπευτικών και ευεργετικών βοτάνων καθώς και μία λίστα με κοινές παθήσεις.

Η κατηγορία “Βότανα” περιέχει 151 θεραπευτικά φυτά με φωτογραφία, περιγραφή και ενδείξεις για την πάθηση την οποία θεραπεύουν.

Η κατηγορία “Παθήσεις” λειτουργεί αντίστροφα, δίνοντάς σας έναν αλφαβητικό κατάλογο με 200 κοινές παθήσεις και τα βότανα τα οποία είναι ευεργετικά για αυτές.

Η κατηγορία "Υπερ-Τροφές" προσφέρει έναν πλήρη οδηγό για τις πιο ευεργετικές υπερτροφές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο εμπόριο.

Επίσης, μέσω της κατηγορίας "Τρόποι Παρασκευής" μπορείτε να δείτε όλους τους γνωστούς τρόπους παρασκευής βοτάνων για κατανάλωση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η εφαρμογή προσφέρεται αποκλειστικά για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς. Αν γίνει χρήση των βοτάνων τότε αυτή θα είναι για βοηθητικό σκοπό και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει κάποια ιατροφαρμακευτική αγωγή. Η χρήση των βοτάνων θα πρέπει να γίνεται κατόπιν υπόδειξης κάποιου ιατρού ή φαρμακοποιού. Η αλόγιστη χρήση μπορεί να αποφέρει αντίθετα αποτελέσματα.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Βότανα & Υγεία screenshot 1 Βότανα & Υγεία screenshot 2 Βότανα & Υγεία screenshot 3 Βότανα & Υγεία screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Βότανα & Υγεία screenshot 5 Βότανα & Υγεία screenshot 6 Βότανα & Υγεία screenshot 7

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release
  • September 21, 2014 New version 1.1
  • February 06, 2016 New version 2.0
  • February 06, 2016 Price decrease: $0.99 -> FREE!