What's New

Diferents millores i incorporació de noves funcionalitats

App Description

A prop de Barcelona hi ha tot un món de possibilitats per a gaudir de l’oci, de la cultura i de la natura. Les tres marques turístiques de la província de Barcelona –Costa Barcelona, Catalunya Central i Pirineus— i els seus setze espais turístics inclouen mar i platges, paisatges d’interior, art i patrimoni cultural, gastronomia, així com la riquesa d'un important passat industrial o els beneficis de les aigües termals.
En aquesta APP trobareu moltes possibilitats per fer turisme a prop de Barcelona, en un territori ric i divers situat entre el Pirineu i la Mediterrània que compta amb el litoral més extens de Catalunya.
A peu, amb bicicleta, en cotxe... us proposem un conjunt d’itineraris per gaudir de la província de Barcelona de la forma que més us agradi. Cada itinerari compta amb tracks, descripcions, informació sobre llocs d’interès i fotografies, a més d’una selecció de recursos turístics relacionats amb la ruta proposada.

L'ús de la geolocalització via GPS en segon pla de l'App pot fer disminuir la bateria de forma notable.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

BCN+Rutes screenshot 1 BCN+Rutes screenshot 2 BCN+Rutes screenshot 3 BCN+Rutes screenshot 4 BCN+Rutes screenshot 5

App Changes

  • December 11, 2013 Initial release
  • December 17, 2013 New version 1.1
  • November 08, 2016 New version 2

Other Apps From SITEM Consultoria Tecnica en Sistemes d'Informacio Geografica i Teledeteccio S.L.

goolNatura Girona Rutes CavaEmotions S&S GUIDE Parc Agrari la Palma EnjoyBCN Catalunya Aventura Carretera del Vi - Premium