What's New

-Bazı sorunlar çözüldü.
-Uygulama performansı hızlandırıldı.
-Fiyatlar düzenlendi.
-Yorum Sayfaları düzenlendi.
-iOS7 hataları düzenlendi

App Description

Araba Modelleri uygulaması Appstore'da!
Araba Modelleri uygulamasında binlerce 0km ve nostalji (klasik) araba modelleri cebinizde! Araba Modelleri uygulaması ile en son çıkan arabalarla ilgili tüm özellikleri inceleyebilir, fiyat araştırması yapabilir,markalar arasında modelleri karşılaştırabilirsiniz. Araba Modelleri uygulamasını kullanan kullanıcıların yorumlarından faydalanabilir, kendi yorumlarınızı uygulamada tüm kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.


ARABA MODELLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ:

MODELLER BÖLÜMÜ
Modeller bölümünde 49 otomobil markasının 5binden fazla araba modellerinin tüm ayrıntıları ile inceleyebilmeniz için hazırlanmıştır.

- Modellere özel sayfalar: Her araba modeli için özel sayfalar hazırlanmıştır.
- Videolar: Her model için tanıtım videoları hazırlanmıştır.
- Foto Galeri: Her modele özel 12 adet fotoğraf arşivi bulunmaktadır.
- Haberler: Her marka için ayrı ayrı hazırlanmıştır.
- Yorum Merkezi: Araba modelleri hakkında olumlu,olumsuz önerilerin paylaşıldığı ve sizinde yorumlarınızı paylaşabileceğiniz bölümdür.

---- Arabanın Teknik Özellikleri ---
Her bir araba modelini en ince ayrıntısına kadar inceyebilmeniz için hazırlanmış bir bölümdür. Bu bölümde araba ile ilgili, Türkiye'deki başlangıç fiyatı, editörün puanlama sistemi ile Fiyat,Tüketim,Performans,Donanım vermiş olduğu puanlar,Facebook,Twitter,Youtube eklentileri, Arabanın Teknik Özellikleri,
(Silindir Hacmi,Beygir Gücü,Maksimum Tork,Yakıt Türü,Şanzıman Tipi,Vites Sayısı,Şehir içi Tüketim,Şehir Dışı Tüketim,Ortalama Tüketim,Km başı Tüketim,0-100 km arası Hızlanma,Yıllık Vergisi,Karoser Tipi,Uzunluk,Genişlik,Yükseklik,Boş Ağırlık,Bagaj Hacmi.vb bilgiler)
Arabanın Standart Donanımları,
(Sürücü Hava Yastığı,Yolcu Hava Yastığı,ABS,EBD/HBA/ESC,ASR/TCS,Klima,Sis Farları,Direksiyondan Kumanda Sistemi,Park Sensörü,Yol Bilgisayarı,Yokuş Kalkış Sistemi,Sunroof vb.),Seçilen araba modeli ile ilgili kullanıcı yorumlarının yer aldığı kapsamlı olarak hazırlanmış bir bölümdür.

ARABA KARŞILAŞTIRMA
Araba karşılaştırma bölümünde şuan piyasada bulunan tamamına yakın 0 km araba modellerinin aralarında kolay bir şekilde karşılaştırma yapılması için hazırlanmıştır. Örneğin: BMW 1.16i ile Opel Astra 1.6 Edition modelinin tüm teknik donanımları ile birlikte karşılaştırabilirsiniz.

NOSTALJİ - KLASİK ARABALAR

Nostalji arabalar bölümünde yüzlerce eski nostalji arabaları 1980,1990,2000li yılların arabalarını inceleyerek bu arabalar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu bölümdeki arabalar günden güne artarak editörlerimiz tarafından eklenmektedir. Bu bölümdede MODELLER bölümünde olduğu gibi aynı özellikler nostalji arabalar için hazırlanmıştır. Beğendiğiniz araba modelini Twitter'dan takipçileriniz ile paylaşabilir veya Facebook aracılığı ile arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

EN SON EKLENEN ARABALAR
En son eklenen arabalar bölümünde araba piyasasında en son olarak çıkmış arabaları teknik özellikleri ile inceleyebileceğiniz bir bölümdür.

VİTRİNDEKİLER BÖLÜMÜ
Vitrin bölümünde her ay editörün seçmiş olduğu bir araba modeli ile ilgili bilgileri editörün yorumuyla bereber ayrıntılı bir şekilde inceleyebileceğiniz bir bölümdür. Ek olarak HIZLI ARAMA bölümü ile aramak istediğini Hatchback,Sedan,SW,Spor Mini Van,Arazi aracı gibi bölümlerle hızlıca piyasada bulunan arabalarla ilgili hızlı erişim sağlayabilirsiniz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Araba Modelleri screenshot 1 Araba Modelleri screenshot 2 Araba Modelleri screenshot 3 Araba Modelleri screenshot 4 Araba Modelleri screenshot 5

App Changes

  • November 21, 2013 Initial release
  • February 26, 2014 New version 2.0