What's New

-Okumayı kolaylaştırıcı arka plan rengi ile değiştirildi
-Açılış ekranında sürükleme problemi çözüldü

App Description

## Nasrettin Hoca Kimdir? ##

Nasrettin Hoca Eskişehirli’dir. 1208 yılında Sivrihisar ilçesine bağlı Hortu Köyü’nde doğmuştur. Sivrihisar ve Konya’da eğitim görmüştür. 1284 yılında 76 yaşında vefat etmiştir. Mezarı, uzun süre yaşadığı Akşehir’dedir.
Nasrettin Hoca’nın adını ne zaman duysak, hayalimizde kocaman kavuğu; uzun, beyaz sakalları ile güler yüzlü, tatlı bir insan canlanır. Hemen tebessüm ederiz. Fıkraları bizleri güldürürken düşündürür. Fıkralarında toplumun eksik ve aksak yönlerini gösterir. İnsanları kalplerini kırmadan eleştirir. Şaşırtırken, eleştirirken aydınlatır. Hiçbir zaman alay etmez, küçümsemez. Nasrettin Hoca, hem millî, hem evrensel mizah kahramanımızdır.
Nasrettin Hoca, uygarlığımızda eşsiz yeri olan büyük bir bilgedir. O bir eğitimcidir. Hazırcevaplılığıyla tanınır. Onun her durumda söyleyecek bir sözü vardır. Hepimizin çok sevdiği, okurken hem güldüğümüz hem düşündüğümüz o güzel fıkralarından bazılarını derledik. Sizler için bir uygulama hazırladık. Bu uygulamayı beğeneceğinizi umuyoruz. İyi okumalar diliyor, hepinizin gözlerinden öpüyoruz.

Hikaye Saati Ailesi

###

- Baştan sona Türkçe
- Retina Display grafikler
- Çocuk Gelişim Uzmanı gözetiminde hazırlanmıştır.

###

Unutmayalım! Kitaplar belirli yaş grupları için hazırlanmaktadır, ancak her çocuğun gelişim düzeyi farklıdır. Çocuklarımız için kitap seçerken yaş grubuna dikkat etmenin yanı sıra lütfen bireysel gelişim özelliklerini de göz önünde bulundurunuz.

## Bizden haberdar olmak için ##

facebook.com/pubblicatasarim
twitter.com/pubblicatasarim

## İletişim ##

Web: www.pubblicatasarim.com
Eposta: [email protected]

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Nasrettin Hoca Fıkraları screenshot 1 Nasrettin Hoca Fıkraları screenshot 2

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release

Other Apps From Ilker Simsekcan

Kırmızı Zıp Zıp HD Sarı Yıldız Avparts International PhotoPlay Fotografcilik Kursu