What's New

IOS 8 Tested
Bugs Fixed
Content Improved
-------------
IOS 8 test edildi
Hatalar temizlendi
Içerik yenilendi

App Description

LYS sınavı ve okul dersleri için biyoloji uzmanları ile detaylı konu anlatımlı, arama fonksiyonlu olarak IPad, IPhone ve IPod Touch için özel olarak hazırlanıp, tasarlanan uygulamamız sizin ve çocuklarınızın biyoloji başarısını hayal ettiğiniz noktalara çıkartacak.

Arama fonksiyonu sayesinde aradığınız konuyu hemen bulup, bu konuyu detaylı ve hızlı bir şekilde öğrenebileceksiniz. Odaklanma fonksiyonu sayesinde konunun herhangi bir kısmını büyütüp daha rahat çalışabileceksiniz.

Hızlı hareket menuleri sayesinde aradığınıza kolayca ulaşabileceksiniz.

Birkez alındığında hem IPad hem IPhone hemde IPod Touch ta rahatlıkla kullanabileceksiniz.

Uygulamada bulunan oyun düzenli olarak oynandığında dikkat, zeka ve konsantrasyon yetilerinin gelişimi sizi şaşırtacak !

Flash Hafıza bağımlılık yapan bir oyundur; Oyunun size gösterdiği renkleri her seferinde tekrar edeceksiniz, her başarılı tur sonununda, App oyuna yeni bir renk daha katacak ve oyun sizin renkleri doğru olarak takip edebildiğiniz sürece devam edecek.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

LYS Biyoloji screenshot 1 LYS Biyoloji screenshot 2 LYS Biyoloji screenshot 3 LYS Biyoloji screenshot 4 LYS Biyoloji screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

LYS Biyoloji screenshot 6 LYS Biyoloji screenshot 7 LYS Biyoloji screenshot 8 LYS Biyoloji screenshot 9 LYS Biyoloji screenshot 10

App Changes

  • May 08, 2014 Initial release
  • December 18, 2014 New version 1.1