App Description

Het gebeurt allemaal in sprookjes-wonderland!
Met prinsessen, draken, ridders, tovenaars, heksen, elfjes, feeën, kabouters, eenhoorns en meer...
Speel en train je geheugen en concentratie met diverse spelletjes in deze app.

De app is zo gemaakt, dat er een drukke omgeving gecreëerd is, terwijl het kind moet proberen zijn of haar aandacht op een bepaald punt te richten. Op school zijn er ook kinderen waarbij hun aandacht snel afgeleid kunnen worden door andere indrukken om hen heen. Door deze app ook deze intentie te geven, leren ze zich focussen op het spel zelf en trainen ze hun geheugen en concentratie.

Deze app is ook zeer geschikt voor:
Kinderen met "geheugenproblemen" zij hebben vaak ook problemen met hun concentratie. Concentratie is de voorwaarde voor het leren. Het is daarom niet verwonderlijk, dat veel kinderen met leerproblemen, ook moeite hebben om zich goed te kunnen concentreren. Het één versterkt het ander. Zich concentreren betekent de aandacht op die informatie richten die onthouden moet worden. Alleen zó heeft leren succes. Het toepassen van verschillende soorten concentratieoefeningen is van belang om verschillende vaardigheden zoals de auditieve, de visuele en de motorische concentratievaardigheid te verbeteren.

Maar deze app is er natuurlijk ook voor hen die geen problemen hebben en gewoon hun geheugen willen trainen om nog beter op school te kunnen presteren!
De app heeft verschillende levels (2 tot 3 levels per spel) om te kiezen, zodat je het jezelf ook een beetje moeilijker kan maken, b.v. zonder geluid, meerdere plaatjes etc. Train jezelf op jouw gekozen niveau.

Met mooie melodieën en animaties waan je jezelf in sprookjesland.

Leuk en leerzaam!
NL gesproken.

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

March 14, 2014 Price Decrease: $1.99 -> $0.99
January 31, 2014 New version 1.1
October 16, 2013 Initial Release

Other Apps From Kelly Doll