App Description

De Frans Duijts Cam is de officiële fotocamera van Frans Duijts. Maak unieke foto’s door gebruik te maken van één van de speciale Frans Duijts sjablonen en deel deze met al je vrienden!

Hou de App continu in de gaten omdat deze zomaar kan worden aangevuld met meerdere en nieuwe sjablonen en leuke winacties!

Functionaliteiten Frans Duijts Cam:
* Foto’s maken met verschillende sjablonen
* Meerdere foto bewerkingsfuncties
* Foto’s delen via o.a. Facebook, Twitter en per mail

Deze applicatie plaatst cookies om gebruik te meten. Door gebruik te maken van deze app ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

De Frans Duijts Cam maakt onderdeel uit van het Brandcams platform. De unieke fotocamera’s van Brandcams worden in opdracht van merken ontwikkeld. Gebruikers kunnen uit een breed aanbod van speciaal voor het merk ontwikkelde sjablonen kiezen waarna dit merk-sjabloon als basis dient voor de (te maken) foto. Kies een sjabloon, maak een foto en deel het beeld van jouw favoriete merk met al je vrienden op Facebook, Twitter en per mail. Meer informatie is te vinden op www.brandcams.com.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Frans Duijts Cam screenshot 1 Frans Duijts Cam screenshot 2 Frans Duijts Cam screenshot 3

App Changes

  • June 10, 2014 Initial release

Other Apps From Tribe Company B.V.

ZAND Cam Jeroen van Koningsbrugge Cam Arke ZininZon Selfie Cam Checkpoint Foto-app Kruidvat Cam Ziggo Selfie Cam KPN Business Partner Cam Toppers Cam Nick & Simon Cam Holland International Cam Amstel Cam Omrop Cam The Voice Tour Cam