App Description

Povestea “Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni”


In timpuri de dezvoltare economica, in asa-numita “vara financiara”, majoritatea oamenilor castiga sume mari de bani. Cei mai multi dintre noi irosim adesea aceasta abundenta financiara iar la venirea iernii, suntem surprinsi cu visteria goala.

Mira preafrumoasa domnita din Regatul Transilvan primeste de la Printul Alexandru doua lucruri pentru a-si recladi bogatia. Un fus cu care sa munceasca si sa adune bani si un raboj fermecat pe care sa-si noteze banii castigati si cheltuiti.

Aplicatia dezvolta la copii spiritul antreprenorial, generator de plusvaloare si motorul unei economii sanatoase si sustenabile. Un alt comportament generat de aplicatie este cel legat de gestiunea scrisa a banilor castigati si cheltuiti.

Acest program il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educationale cautati Colecția PitiClic.

Trasaturi: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și educativ
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adreseaza copiilor care au varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani, de asemenea si pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 6 si 10 ani.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 1 Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 2 Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 3 Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 5 Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 6 Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 7 Mira, rabojul fermecat si regula celor 10 galbeni screenshot 8

App Changes

  • June 12, 2014 Initial release