App Description

İdrar kaçırmanın sebepleri nelerdir?
İdrar kaçırma genellikle üriner sis- temde bulunan sfinkter olarak isimlendirilen dairesel bir kasın zarar görmesiyle oluşur. Bu kas radikal prostat ameliyatı ve TUR prostat ameliyatı gibi operasyonlar sonrası gerekli sıkıştırmayı sağlayamayarak üretranın kapanmamasına ve dolayı- sıyla da idrar kaçağına yol açar.
Erkeklerde idrar kaçırma nasıl tedavi edilir?
Pedler, koruyucu iç çamaşırları ve harici klempler, geçici fayda sağlayabilir. Kalıcı çözüm ise AMS 800 Üriner Kontrol Sistemi ile mümkündür. Bu sistem zarar görmüş sfinkter kasınızın yerine yapay bir kas gibi çalışarak kalıcı bir çözüm sağlar.
AMS 800 Üriner Kontrol Sistemi tedavisi sonrası nasıl sonuçlar bekleyebilirim?
Kişiden kişiye düzelme farklılık gösterebilir fakat genel hasta memnuniyeti en üst düzeydedir.
Tedavi edilmiş hastaların %92’ si gerekli olsa AMS 800’ü tekrar taktı- racağını,%96’ sı ise bir arkadaşına tavsiye edebileceğini belirtmiştir.
AMS 800 7 yıldan fazla süredir kullanan hastaların %80′ninde günlük pad kullanımı 0 ile 1 arasında görülmüştür.
AMS 800 Üriner Kontrol Sistemi nasıl çalışır?
AMS 800 takıldıktan sonra idrar yapmak için vücudun içine testislerin yanına yerleştirilmiş pompayı bir kez sıkmanız idrar yapmanız için yeterli olacaktır. AMS 800 aşırı idrar kaçırması olan erkeklerde etkin olarak kullanılır.
AMS 800 Üriner Kontrol Sistemi yerleştirilmesi büyük bir ameliyat mıdır?
Hayır. AMS 800 genel ya da spinal anestezi ile yaklaşık bir saatlik bir operasyonla uygulanır. Skrotumun yanından çok küçük bir insizyon ile yerleştirilir. Ameliyattan dört ile altı hafta sonra doktorunuz sistemi aktive eder ve kolayca kullanıma başlanır.
Uzun süreli sonuçlar, 130000’i aşkın hasta sayısı
Dünyada son 40 yıl içerisinde 130.000 (yüz otuz bin) aşkın hastaya AMS 800 uygulanmıştır. Erkek inkontinans tedavisinde en etkili yöntemdir. Siz de bu hayat değiştiren tedaviye sahip olarak yeniden kontrolü elinize alın.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

İdrar Kaçırma Tedavisi - AMS 800 screenshot 1 İdrar Kaçırma Tedavisi - AMS 800 screenshot 2 İdrar Kaçırma Tedavisi - AMS 800 screenshot 3

iPad Screenshots

(click to enlarge)

İdrar Kaçırma Tedavisi - AMS 800 screenshot 4

App Changes

  • January 17, 2016 Initial release

Other Apps From Ercan Atay

Aqua Smart - Mbbr Systems Lazerle Tirnak Mantari Tedavisi Mutluluk Çubuğu Prostat Tedavisi - Greenlight Lazer Epilasyon Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus Prostat Kanseri - Hifu Tedavisi 25. Ulusal Üroloji Kongresi 2016 28. Ulusal Üroloji Kongresi Üroloji Kongresi