What's New

De tuinvlindertelling 2013 is voorbij. De smaak te pakken? Wordt dan maandelijkse teller.

De volgende tuinvlindertelling is op 1, 2 en 3 augustus 2014. Neem voor meer informatie contact op met De Vlinderstichting.

App Description

Is dat een dagpauwoog, of toch een kleine vos? Welk blauw vlindertje vliegt er in mijn tuin? Met deze app vind je eenvoudig alle vlinders die in je tuin voorkomen. Zoeken kan gemakkelijk op kleur, familie of op naam. Tel alle vlinders die je in de tuin ziet en geef ze door aan De Vlinderstichting of deel ze met je vrienden. Dankzij jouw gegevens draag je bij aan de bescherming van vlinders!

Tel alle vlinders in je tuin

Iedereen ziet wel eens vlinders in de tuin. Wist je dat in een gemiddelde tuin 7 vlindersoorten voorkomen? Door de vlinders in je tuin te tellen, kan je meten hoe het met de natuur in je omgeving gaat. En die cijfers zijn belangrijk, want dagvlinders reageren snel op het milieu en klimaatverandering. De Vlinderstichting verzamelt al jarenlang gegevens over vlinders, zodat ze nog beter beschermd kunnen worden. Met de tuinvlindertelling worden, samen met u, zoveel mogelijk gegevens verzameld.

Voor hulp bij deze app kan contact opgenomen worden met de Veldgids helpdesk.

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

July 23, 2013 Initial Release

Other Apps From Nature2U