What's New

Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.

- Kullanici deneyimi iyilestirildi.

App Description

Din ile ilgili bilgileri içeren ‘’Dini sohbetler – Dini Bilgiler’’ isimli mobil uygulamamiza hoş geldiniz.

‘’Dini Sohbetler’’ uygulaması içerisinde sizin için özenle seçilmiş, birbirinden farklı binlerce dini bilgiyi ve sohbeti barındıran bir mobil uygulamadır.

Dini sohbet dinlemeyi sevenler buraya!

Yenilenen ve zenginleştirilen içerikleri ile Dini Bilgiler mobil uygulaması tam size göre. Ama öncelikle sizlerin birkaç soruyu cevaplamasını istiyoruz.

Çeşitli hocaların dini bilgilerini paylaştıkları sohbetleri veya vaazları dinlemeyi seviyor musunuz?

Hocaların nasihatlarını dinlerken aynı zamanda bilgilenmek mi istiyorsunuz?

Ve birde bu dinlediğiniz içerikleri sevdiklerinizle paylaşmak mı istiyorsunuz?

O zaman bizden size tavsiye hemen bu uygulamayı ücretsiz indirip incelemeye başlayın ve dini bilgilerden oluşan, dopdolu bir dünyaya adımınızı atın.

Bu uygulamada, dini sohbetler ile ilgili binlerce videoyu sizin için bir araya getirdik ve karşınıza tam size göre bir mobil uygulama çıkarttık.
İçerisinde binlerce sohbetin bulunduğu uygulamamiz ile artık istediğiniz zamanda ve istediğiniz yerde bu sohbetleri telefonunuzdan dinleyebilirsiniz. Hatta ve hatta videolarını yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

Dini sohbetler uygulaması renkli ara yüzü ile gözlere hitap ederken, zengin içerikleri ile hem kulağınıza hem de kalbinize hitap eden bir uygulamadır.

Ayrıca bizlere sadece dini bilgiler yetmez derseniz, sizler için seçtiğimiz hocaların vaazlarını ve nasihatlarından istediğinizi dinleyebilir, videolarını izleyebilirsiniz.

Örneğin, Cübbeli Ahmet Hoca’nın ramazan sohbetlerine ulaşabilir, istediğiniz zaman bu uygulamadan kolayca ulaşabilirsiniz. Dini sohbetler uygulaması, birçok kategoriden oluşmaktadır. Bu kategorilerden bazıları şunlardır.

Sizde hemen ücretsiz indirip, izleyebilir ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 1 Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 2 Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 3 Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 4 Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 6 Dini Sohbetler - Dini Bilgiler - İslami Sohbetler screenshot 7

App Changes

  • June 01, 2013 Initial release
  • November 24, 2016 New version 4.8