App Description

L鈥檃plicaci贸 DocsBarcelona 2013 servir脿 perqu猫 els seus usuaris puguin veure tota la programaci贸 i informaci贸 del Festival DocsBarcelona que es celebra el 28 de maig al 2 de juny al centre de Barcelona.

L鈥檃plicaci贸 est脿 dividida en:
- Programa: aqu铆 es podr脿 veure les seccions del festivals i en cada secci贸 les pel路l铆cules que es projecten amb una informaci贸 detallada com ara descripci贸 detallada de cada pel路l铆cula amb una fotografia, t铆tol, dates de projecci贸, sinopsi, director, pa铆s de producci贸, idioma, espais, any de producci贸, durada...
Tamb茅 es podr脿 trobar tota la informaci贸 de les Master Class.
- Calendari: aqu铆 podran accedir a totes les projeccions que hi ha directament en el dia seleccionat.
- Espais: Aqu铆 podran trobar tots els espais on es celebra el Festival amb una informaci贸 detallada de cada activitat que hi ha a cada espai.
- Entrades: es podr脿 veure el preu de totes les activitats que fa el festival i explicaci贸 dels descomptes i on es poden adquirir.
- Informaci贸: Es una informaci贸 detallada del que 茅s del Festival DocsBarcelona, explicant com ho fem i quin 茅s l鈥檕bjectiu. Tamb茅 hi ha la descripci贸 dels premis i el seu jurat.
- Ind煤stria: aqu铆 es poden trobar les activitats que es fan a part de les projeccions, ja que el DocsBarcelona t茅 dos objectius, projectar pel路l铆cules per la ciutadania i fomentar la ind煤stria documental amb el Pitching Forum i l鈥橧nterDocsBarcelona.

En definitiva, aquesta APP s鈥檋a creat per facilitar a l鈥檜suari tota la informaci贸 referent al Festival.

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

May 22, 2013 Initial Release

Other Apps From Mobimento Mobile S.L.