App Description

Dövmelerin değişik renkleri vardır. Çoğunlukla karşılaştığımız siyah tonlarının değişik farklılıklarıyla karşımıza çıkan siyah renkli dövmelerdir veya koyu mavi dövmelerdir ama bunların dışında değişik renk tonları, kırmızı sarı yeşil turuncu gibi pembe gibi renkler de vardır. Işık yöntemleri boyaların renk frekanslarına göre hareket eden dalga boylarına sahip lazerlerle olur.
Örneğin bir siyah rengi sileceksek farklı bir dalga boyu olan lazer, bir kırmızı rengi ve kırmızı tonlarını sileceksek farklı dalga boyu olan lazer, yeşil ve mavi tonlarını sileceksek yine farklı dalga boyu olan lazerler kullanılır. Tek bir dalga boyu olan lazerle bütün dövmeleri silemeyiz.
Dolayısıyla bu ayrıntı son derece önemlidir. Eğer siz kırmızı rengi silecek bir lazer dalga boyunun dışında bir lazer kullanıyor iseniz o deride bir hasarlanmaya sahip olabildiğiniz gibi hiçbir fayda da sağlayamazsınız. Git gel olur ve ekonominizi de sarsan bir durumla karşılaşırsınız. Dolayısıyla değişik dalga boyları olan lazerler değişik renkte dövmeleri silme başarısını gösterirler.
Genellikle lazerlerle dövme silme sayısı dövmenin yapıldığı yere, kullanılan boyanın cinsine ve derinliğine bağlı olarak değişebildiği gibi yapılan kişinin deri rengine de bağlı olarak değişir.
Eğer siz çok iyi teknolojisi olan bir lazeri kullanıyorsanız siyah renkli bir dövme 4 seansta veya 6 seansta silinir. Ama boya renkleri siyahın dışına taştığı zaman, mavinin tonları, kırmızının tonları, yeşilin tonları, sarının farklı tonları olacak şekilde, o zaman dövme silme işlemi çok uzar, sayısı artar. Dolayısıyla siyah rengin dışında kalanlar daha fazla sayıda tedavi yapmayı, siyah renk ve tonları da daha az sayıda bir tedavi yapmayı oluşturur.
Eğer biz bunu bir seans sayısı olarak ifade edecek olursak 4-6 seans koyu renkler ve 6nın üzerinde 12 seansa varan açık renkler yani değişik renk ve boya maddeleri lazerlerle silinir.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 1 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 2 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 3 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 4 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 6 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 7 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 8 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 9 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus screenshot 10

App Changes

  • January 17, 2016 Initial release

Other Apps From Ercan Atay

Aqua Smart - Mbbr Systems Lazerle Tirnak Mantari Tedavisi Mutluluk Çubuğu Prostat Tedavisi - Greenlight Lazer Epilasyon İdrar Kaçırma Tedavisi - AMS 800 Prostat Kanseri - Hifu Tedavisi 25. Ulusal Üroloji Kongresi 2016 28. Ulusal Üroloji Kongresi Üroloji Kongresi