What's New

iPhone 5 ekran uyumluluğu
Çeşitli hata düzeltmeleri, bug fix..

App Description

Prostat büyümesi belirtilerinin günlük çalışmalarınızı olumsuz etkilemeye başlaması, tedavi seçeneklerini düşünme zamanının gelmiş olduğu anlamına gelir. Seçeneklerinizi anlamak, istediğiniz sonuç ve yaşam şeklinize uygun doğru seçimi yapmanıza yardımcı olur.
Hayata geri dönebilirsiniz
GreenLight™ Lazer Tedavisi, iyi huylu prostat büyümesi (BPH) olarak da bilinen, prostat büyümesi olan birçok hasta için uygundur. Dünyada 375.000′den fazla başarılı tedavi işlemi yapılırken, GreenLight tedavi işlemi, prostat büyümesi belirtilerini ortadan kaldıran bir standart olan yeni bir tedavi standardı oluşturmaktadır.
Doktora yalnızca bir kez giderek prostat büyümesi belirtilerinden kurtulabilirsiniz
GreenLight Lazer Tedavisi, BPH (iyi huylu prostat büyümesi) rahatsızlığının tedavisi için İdrar Yolundan Prostat Alınması (TURP) olarak bilinen geleneksel ameliyat işlemin etkisini, daha az yan etki, daha kısa süreli sonda kullanımı ve daha hızlı ve daha az acıyla geçirilen iyileşme sürelerini bir araya getiren, çok az düzeyde vücuda giriş gerektiren bir cerrahi seçenektir.
GreenLight, büyümüş prostat dokusunu temizlemek için lazer enerjisi kullanarak kanalın idrar akışı için açılmasını ve iyi Huylu Prostat Büyümesi (BPH) belirtilerinin olmadığı bir hayata hızlı şekilde geri dönmenizi sağlar.
GreenLight Lazer Tedavisi, tipik olarak ayakta yapılan bir işlemdir. İşlemden yalnızca birkaç saat sonra evinize dönebilir ve birkaç gün içinde de normal ve zorlayıcı olmayan işlerinizi yeniden yapmaya devam edebilirsiniz. GreenLight lazer sistemi, İyi Huylu Prostat Büyümesi (BPH) için kesin çözümdür. İdrar yollarınızda artık sorun olmayacak, yaşamınızı değiştirmek zorunda kalmayacak, istediğiniz gibi yaşayacaksınız!.
Lazerle Prostat Tedavisi Avantajları ve Faydaları

İdrar akış hızında iyileşme
GreenLight™ lazerle prostat tedavisinde hastaların idrar akış hızında iyileşme olur.
Normal işlere hızlı bir şekilde geri dönme
Son derece gelişmiş teknolojik özellikleri ile mükemmel konfor ve hayata hemen adapte olabilme.
Tamamen kansız bir işlem
Yeşil lazer teknolojisi ile kansız bir işlem ile sağlıklı bir tedavi.
%1′den az oranda görülen serleşme işlevi bozukluğu
Son derece az bir oranla cinsel işlev bozukluğu

Takılma
Sonda kısa bir süre için takılır veya hiç takılmaz (çoğunlukla 24 saatten az).
Ayakta Tedavi
Farklı bir sağlık sorunu olmayan hastalarda ayakta tedavi olanağı.
Uzun süreli
Belirtiler uzun süre görülmez.

375.000 hastaya yapıldı
Dünyada 375.000′den daha fazla kez yapılmış bir işlemdir

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 1 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 2 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 3 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 4 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 6 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 7 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 8 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 9 Prostat Tedavisi - Greenlight screenshot 10

App Changes

  • January 16, 2016 Initial release

Other Apps From Ercan Atay

Aqua Smart - Mbbr Systems Lazerle Tirnak Mantari Tedavisi Mutluluk Çubuğu Lazer Epilasyon İdrar Kaçırma Tedavisi - AMS 800 Lazerle Dövme Sildirme - Quanta Q-Plus Prostat Kanseri - Hifu Tedavisi 25. Ulusal Üroloji Kongresi 2016 28. Ulusal Üroloji Kongresi Üroloji Kongresi