What's New

* IOS 7 gereed gemaakt

App Description

Keuze om het verhaal zelf te lezen of voor te laten lezen (met NL stem). Voor leeftijden van 3-6 jaar en van 7-10 jaar.

**Door verschillende leerkrachten van verschillende scholen hier in Nederland als zeer leuk en informatief beschouwt en lekker speels**

Een leuk verhaal over een kleine kuiken dat zich niet zo lekker voelt omdat hij de griep heeft. Zijn moeder helpt hem zoveel ze maar kan. Op het eind is deze kuiken zo blij dat hij...
Een verhaal voor kleine en oudere kinderen. Er zijn 2 versies in deze app.
Omdat dit een 3 in 1 boeken app is, is er niet alleen een leuk interactief geanimeerd verhaal, maar zijn er ook scènes wat met het menselijk lichaam te maken heeft op een speelse wijze. Ontdek bijvoorbeeld waarom wij nou kippenvel hebben, waar komen die vervelende wratten vandaan, of waarom hebben jongens ook tepels? En is bloeden erg? Al dit soort vragen komen aan bod voor de oudere kinderen. Er zitten zelfs mooie echte foto's erbij.
Ook zijn er tal van interactiviteiten en spellen te spelen van het menselijk lichaam zoals: vlinders in je buik? Pak de bacteriën aan. Hoe wordt voedsel omgezet naar poep (welke weg volgt dit)? En nog veel meer leuke games.

Deze boeken app is zowel zeer leerzaam op een speelse manier voor jonge en oudere kinderen omdat deze app opgedeeld is in een eenvoudige niveau en een uitgebreid niveau.

Ontdek, speel en leer!

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

November 08, 2013 Price Decrease: $1.99 -> $0.99
October 04, 2013 New version 1.1
May 29, 2013 Price Decrease: $2.99 -> $1.99
May 22, 2013 Price Decrease: $1.99 -> $0.99
March 21, 2013 Initial Release

Other Apps From Kelly Doll