App Description

English:

Letter Workbook is an interactive educational app. Kids will have fun learning how to write the alphabet and build vocaburary with sound from each letter.

Your child has the choice of learning to write uppercase and lowercase letters from A to Z. Each letter starts with interactive dots to guide the finger to trace the lines that build up the whole letter. The graphic above the letter shows the vocaburary with sound which can be repeated anytime.

The app will instruct your child with sound to trace the letter without the interactive guide from the second to sixth letter. Then a clear audio instruction is given to ask the child to trace the letter without the guide. This will help your child develop faster step by step.

While completing the letters sparkling stars appear with sound effects and when a letter is completed the child will receive a green tick icon with sound indicating that the letter traced is correct. When the letter is traced incorrectly there will be an alarm sound and red crossed icon. Therefore your child will be encouraged to trace and write the letter correctly.

Your kids will recognise all the letters and able to write them in no time!

Features

- Fun & interactive
- Free 12 letters (A-L) to practice in uppercase and lowercase (Upgrade for more)
- Easy for child to use
- Audio recorded for letter and word pronunciation
- Audio instructions and sound effects
- Enhanced graphics for retina displays
- Tested by parents and their kids
- No need for Internet connection

Việt Nam:

Với Câu chuyện bên dưới:

Mình biết dạy con học là công việc rất khó khăn, phải kiên trì, không được nóng nảy, vì con trẻ chưa ý thức được tầm quan trọng của việc học hành. Nhưng mình cảm nhận con gái mình kì lạ quá. Có thể đó là một điều may mắn, vì con đã nhận thức được “giúp” mẹ về tầm quan trọng của việc học hành.

Hôm nay, cũng như mọi ngày, mẹ đi làm về là hối hả đón con. Nhưng khi gặp cô giáo, mẹ shock sau khi nghe cô nói “Phương Anh tô chữ chậm lắm mẹ ạ”. Ui, mẹ nghe tin đó xong mà thấy “choáng” một phút, rồi mẹ nhìn sang con, con đang cúi gằm mặt nhìn xuống chân, tay mân mê vạt áo, không dám ngẩng lên nhìn mẹ và làm nũng mẹ như mọi ngày.

Trên đường hai mẹ con đi từ trường của con về nhà, chưa bao giờ cảm thấy nặng nề thế. Mẹ vẫn nhớ như in cái cảm giác hôm đó, con thì sợ mẹ, len lén nhìn mẹ, mẹ thì nhìn con nhưng không vui như mọi ngày, có thêm phần trách móc. Dẫu biết là con mới học lớp lá, đang dần làm quen với những chữ cái qua cách đồ chữ thôi. Nhưng có thể một phần mẹ lo lắng cho con, một phần vì tính sĩ diện của người lớn, một phần vì tính hiếu thắng luôn tồn tại trong con người mẹ, và cuối cùng mẹ đã “đổ" lên đầu con.

Chúng tôi cung cấp phần mềm cho bé tập tô này. Mong rằng sẽ mang lại cho các Bà Mẹ, Ông Bố không mất quá nhiều thời gian cho việc dạy trẻ.

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Bé Tập Tô screenshot 1 Bé Tập Tô screenshot 2 Bé Tập Tô screenshot 3

App Changes

  • March 19, 2013 Initial release
  • March 19, 2013 Price decrease: $0.99 -> FREE!
  • March 21, 2013 Price increase: FREE! -> $1.99
  • March 22, 2013 Price decrease: $1.99 -> $0.99
  • March 23, 2013 Price decrease: $0.99 -> FREE!
  • March 26, 2013 Price increase: FREE! -> $0.99
  • April 05, 2013 Price decrease: $0.99 -> FREE!
  • May 04, 2013 Price increase: FREE! -> $1.99