App Description

Eu descopăr GORJUL colorându-l!

Să colorăm împreună Gorjul!

"Un veritabil tur al județului GORJ în imagini, acest program, mai mult decât un simplu program de colorat, este o invitație la a descoperi frumusețile și diversitatea peisajelor, bogățiilor și atracțiilor județului GORJ."

"Imaginile din acest program au fost împărțite în multe suprafețe mici și ușor de colorat. Fiecare dintre voi va putea să inventeze propriile sale combinații de culori pentru a-și crea singur un minunat album de amintiri din județul Gorj (România)."

Și nu este doar un program de colorat! Este un program în care vom descoperi: locuri emblematice ale Gorjului și ale municipiului Târgu Jiu, palete de culori, informații interesante despre diversele locuri și obiective turistice din județul Gorj.
Ce vom descoperi și vom colora? Locuri și lucruri precum Transalpina, Cheile Sohodolului, Mânăstirea Tismana, Fântâna Sâmboteanu, Peștera muierilor, centrul orașului Târgu Jiu, case tradiționale din Gorj, Munții Parâng, chipul lui Constantin Brâncuși și operele sale de la Târgu Jiu, Colegiul Tudor Vladimirescu și multe altele...

Și pentru ca totul să fie mai captivant și mai distractiv, pe lângă informațiile audio, în timp ce colorăm avem și diverse surprize animate care apar pe neașteptate în mijlocul desenului. Cei mici vor fi încântați!

Facilități:
- informații bogate despre obiectivele prezentate (audio)
- utilizarea giroscopului
- interfața modernă și intuitivă
- animații surpriză ascunse printre obiectele de desenat
- o imagine colorată realistic pentru fiecare obiectiv în parte
- un set de imagini reprezentative pentru județul Gorj și pentru Constantin Brâncuși

Acest joc îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte imaginația și perspicacitatea.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii între 4 și 8 ani.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Eu colorez Gorjul screenshot 1 Eu colorez Gorjul screenshot 2 Eu colorez Gorjul screenshot 3 Eu colorez Gorjul screenshot 4 Eu colorez Gorjul screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Eu colorez Gorjul screenshot 6 Eu colorez Gorjul screenshot 7 Eu colorez Gorjul screenshot 8 Eu colorez Gorjul screenshot 9 Eu colorez Gorjul screenshot 10

App Changes

  • March 19, 2013 Initial release