App Description

stap 1: Het restaurant dekt de ‘Foodiebag Gewenst Lepel’ mee met het gewone bestek. Samen met een klein uitleg-kaartje ligt deze lepel-clip naast het bord op tafel.

stap 2: Als de gast de maaltijd niet helemaal op heeft gekregen en de restanten graag mee naar huis wil, schuift hij/zij de Foodiebag lepel aan het bord. De ober weet nu dat de restanten op dit bord voor de gast ingepakt moeten worden.

stap 3: Het eten van het bord met de Foodiebag lepel er aan, wordt in de keuken in de voedselcontainer van de Foodiebag geschoven. De ober pakt een Foodiebag wrapper en noteert daarop de datum waarop het eten wordt meegegeven. Deze Foodiebag wrapper vouwt hij vervolgens om de container heen en sluit deze met de ‘Foodiebag Bestekclip’. Onder deze clip schuift hij een visitekaartje van het restaurant en de gevulde Foodiebag brengt hij terug naar de tafel van de gast.

stap 4: De gast neemt op een stijlvolle praktische manier de restanten van de maaltijd mee naar huis. Thuis aangekomen wordt de voedselcontainer in de koelkast geplaatst. Later die dag, of de volgende dag kan de container direct in de magnetron worden geplaatst om het eten weer op te warmen voordat het wordt genuttigd.
De lepelclip die aan de Foodiebag zit, komt in ieder huishuiden van pas als sluitclip. De gast zal de clip dus blijven gebruiken en zodoende ook steeds weer even terug denken aan de gezellige avond in uw restaurant

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Foodiebag screenshot 1 Foodiebag screenshot 2 Foodiebag screenshot 3 Foodiebag screenshot 4 Foodiebag screenshot 5

App Changes

  • June 09, 2014 Initial release