What's New

iOS 7 compatibility

App Description

infoMedikal, güvenli olmayan evrak kayıtlarını veya çeşitli bilgi ve tıbbi geçmişinizle ilgili bölümleri saklayan çeşitli elektronik sistemlerin yerine geçecek kusursuz bir yeniliktir. infoMedikal sayesinde sizin için önemli olan her türlü kişisel sağlık bilgileriniz tüm medikal test ve görüntüleriniz ile birlikte tek bir yerde tutulabilmektedir.

Tüm aileniz için
infoMedikal sadece bir tıbbi kayıt uygulaması değildir. İstediğiniz sayıdaki bilginin saklanmasına olanak sağlamaktadır. Bu uygulamayı eşiniz veya yaşlanmakta olan anne, babanız ve çocuklarınızın sağlık bilgi ve tüm medikal görüntüleriyle birlikte aşı kayıtlarını tutmak için kullanabilirsiniz.
Doktorlar, hemşireler ve sağlık personeli: hastalarınızla ilgili notlar tutmak için infoMedikal'i kullanabilirsiniz.

21.yüzyıl kayıt saklama teknolojisi
infoMedikal aslında size ait olan sağlık verilerini kontrol edip değiştirebileceğiniz kapsamlı bir veritabanıdır. İşte bu noktada, bu uygulama; reçeteli ilaç isimleri, aşılar, sık görülen hastalıklar, yaşam destek seçenekleri, laboratuvar birimleri ve çok daha fazlasının dahil olduğu çok geniş bir tıbbi altyapı kullanır. Bu uygulama otomatik tamamlama ve tavsiye etme özelliği sayesinde işinizi çok kolaylaştıracak bir destek sunmaktadır. Bu sayede, sizin için önemli olan kayıtlarınızın takibine daha fazla vakit ayırabilecek, örneğin bir ilacın adını hatırlamaya (veya yazmaya) veya eski bir medikal görüntünüzü bulmaya çalışırken daha az vakit kaybedeceksiniz.

Tıbbi kayıtlar ve daha fazlası
Acil durum numaraları, doktorların iletişim bilgileri, kişisel sağlık kayıtları, laboratuar medikal görüntüler ve diğer tüm verilerin hepsi bu uygulamada mevcuttur. Ayrıca, adres defterinizde önceden eklenmiş tıbbi iletişim bilgileri bulunuyorsa, infoMedikal, bu kayıtları tek tıklama ile içe aktarabilmekte ve bu sayede de bunların yeniden yazılmasına gerek kalmamaktadır.

Ve takviminizle uyum içinde çalışır
infoMedikal, doktor randevuları, yaklaşan laboratuar testleri ve Mac'inizin takvimindeki reçete yenileme hatırlatmalarını otomatik olarak kaydetmektedir.Ve hatta takviminize hiç girmeden doğrudan uygulama aracılığıyla hatırlatma alarmlarını ayarlayabilirsiniz.

Dijital bir dosya dolabı
Peki ya direkt olarak yazıya aktarılamayan fotoğraflar, laboratuvar çalışmaları, röntgen filmleri ve diğer önemli belge ve raporlar? infoMedikal, kayıtlarınıza eklenebilecek olan ek dosyalarınız için geniş bir alan ayırmaktadır. Ayrıca, bilginiz dahilindeki herhangi bir yerde bulunan belirli öğelere dosyalar ekleyebilirsiniz. Yani, bir ilacın yanına bir hap resmini ekleyebilirsiniz. Tedarikçinin iletişim bilgilerinin yanında sigorta kartınızın bir kopyasını saklayabilirsiniz.

Kan testlerinden röntgen sonuçlarına
infoMedikal, test sonuçlarını izlemeniz için size yaygın kullanılan pek çok test sonuç şablonu sağlamaktadır. Bu parametrelerden sadece birkaçı; kan basıncı, kolesterol, metabolik paneller, kan şekeri, CAT taraması, boy ve kilodur. Eğer bu parametreler yeterli değilse, tam olarak izlemek istediğiniz parametreyi takip etmek için kendi test sonuçlarınızı oluşturup ve kişiselleştirebilirsiniz.

Görselleştirin
Test sonuçlarını grafikleştirin ve zaman içindeki değişimleri keşfedin. Grafikleştirme özelliği sayesinde, aynı anda birden fazla grafiği görüntüleyebilir, hatta uzun vadeli değişiklikleri açığa çıkarmak için hareketli ortalamaları görebilirsiniz.

Güvenlidir
Diğer tıbbi kayıt uygulamalarının pek çoğunun aksine, veriler uzak sunucular üzerine değil direkt olarak Mac'inize depolanır. Bu sayede verilerinizi hattın diğer ucunda kimlerin görebileceği konusunda da endişe etmenize gerek kalmaz. infoMedikal aslında hiçbir şekilde internete bağlanmaz ve hiçbir özel veya tanısal bilgiyi dışarı göndermez. Bu durum, bu uygulamayı mümkün olduğunca güvenli hale getirmektedir. Diğer bir güvenlik önlemi olarak, bilgilerinizin tümünü veya belirli bir kısmını görüntülemek için bir şifre oluşturabilirsiniz

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

infoMedikal screenshot 1 infoMedikal screenshot 2 infoMedikal screenshot 3 infoMedikal screenshot 4 infoMedikal screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

infoMedikal screenshot 6 infoMedikal screenshot 7 infoMedikal screenshot 8 infoMedikal screenshot 9 infoMedikal screenshot 10

App Changes

  • March 23, 2013 Initial release
  • April 30, 2013 New version 1.1
  • June 23, 2013 New version 1.2
  • October 10, 2013 New version 1.3

Other Apps From Hyrax Inc.

My Medical My Medical MediBilgi Screenshot Plus