What's New

entitlement

App Description

Şubat 1996’dan beri yayın hayatına aynı uzman kadro ile kesintisiz bir şekilde devam eden ve en çok satan bilgisayar dergisi olmayı bir gelenek haline dönüştürmüş CHIP dergisi, bilgisayar ve teknoloji denilince akla gelebilecek her tür konuda bir rehber gibi okurlarının yanında yer almaya devam ediyor.

Dergi Aboneliği:

CHIP Türkiye uygulamamızla dergileri tek sayı şeklinde satın alma ya da abonelik yoluyla indirebilme imkanı sunuyoruz. Abonelik süreleri ve fiyatlandırma bilgisi uygulama içerisinde mevcut. Abonesi olduğunuz yayının abonelik süresi içerisinde bütün sayılarını iPad'inize ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz abonelikler iTunes hesabınıza yansıtılıp, ücreti Apple tarafından hesabınızdan kesilecektir.
1, 3, 6 ve 12 aylık periyodlarda abonelik işlemi yapmanız mümkün. Uygulamada satın aldığınız ve abonelik süresi devam eden yayınları iptal etmediğiniz takdirde, abonelik süresinin bitimine 24 saat kala otomatik olarak yenileme yapılıp, aynı süre temel alınarak aboneliğiniz uzatılacaktır.
Aboneliğinizi uzatmak istemediğiniz takdirde, iptal işlemi gerçekleştirmek için, ayarlar bölümünden iTunes hesabınıza girerek aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bu durumda, mevcut abonelik süresinin sonuna kadar aboneliğiniz devam edecek ve bu sürenin sonunda iptal olacaktır. Abonelik süresince, aboneliklerin iptal edilmesi mümkün değildir. Abonelik süresinin sonuna kadar aboneliğiniz devam edecektir.

Abonelik süreleri: 1,3,6 ve 12 ay

Abonelik ücretleri: 1 Aylık 4,29 TL / 3 Aylık 8,49 TL / 6 Aylık 16,99 TL / 12 Aylık 33,99 TL

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

CHIP Türkiye screenshot 1 CHIP Türkiye screenshot 2 CHIP Türkiye screenshot 3 CHIP Türkiye screenshot 4 CHIP Türkiye screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

CHIP Türkiye screenshot 6 CHIP Türkiye screenshot 7 CHIP Türkiye screenshot 8 CHIP Türkiye screenshot 9 CHIP Türkiye screenshot 10

App Changes

  • January 01, 2015 Initial release
  • February 03, 2015 New version 1.1