What's New

Doğrudan abonelik özelliği eklendi.

App Description

Dünyanın 45 ülkesinde "en çok okunan moda ve kadın dergisi" ünvanına ve deneyimine sahip ELLE, 1999 yılında Türkiye'de yayımlanmaya başladı. ELLE, çalışan, kentli, modern, kendi ayakları üzerinde duran, kendi yaşamını kendisi oluşturacak kararları alabilen, kendine özgü bir tarz geliştiren, yeni kadına seslenen aylık kadın dergisi olarak konumlanıyor.

ELLE Türkiye, Mart 2013'ten itibaren her ay iPad'e özel tasarlanarak ve zenginleştirilmiş içeriği ile okuyucularla buluşuyor.

ELLE DERGİSİNİ ÜCRETSİZ DENEYİN!

Ücretsiz Deneme Aboneliğinizi başlatın... Yıllık abonelik seçeneğinde 2 ay, 6 aylık abonelik seçeneğinde 1 ay boyunca ELLE DERGİSİNİ ücretsiz okuyun. Ücretsiz Deneme Aboneliği süresi içerisinde aboneliğinizi iptal ederseniz, hiçbir ücret ödemeyeceksiniz.

ABONELİK SEÇENEKLERİ

ELLE Türkiye uygulamamızla dergileri tek sayı şeklinde satın alma ya da abonelik yoluyla indirebilme imkanı sunuyoruz. Abonelik süreleri ve fiyatlandırma bilgisi uygulama içerisinde mevcut. Abonesi olduğunuz yayının abonelik süresi içerisinde bütün sayılarını iPad ve iPhone'unuza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz abonelikler iTunes hesabınıza yansıtılıp, ücreti Apple tarafından hesabınızdan kesilecektir.
1, 3, 6 ve 12 aylık periyodlarda abonelik işlemi yapmanız mümkün. Uygulamada satın aldığınız ve abonelik süresi devam eden yayınları iptal etmediğiniz takdirde, abonelik süresinin bitimine 24 saat kala otomatik olarak yenileme yapılıp, aynı süre temel alınarak aboneliğiniz uzatılacaktır.
Aboneliğinizi uzatmak istemediğiniz takdirde, iptal işlemi gerçekleştirmek için, ayarlar bölümünden iTunes hesabınıza girerek aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bu durumda, mevcut abonelik süresinin sonuna kadar aboneliğiniz devam edecek ve bu sürenin sonunda iptal olacaktır. Abonelik süresince, aboneliklerin iptal edilmesi mümkün değildir. Aboneliğiniz, seçtiğiniz sürenin sonuna kadar devam edecektir.

Abonelik süreleri: 1, 3, 6 ve 12 ay

Destek:
Tablet Dergi Aboneliği hakkında destek için lütfen [email protected] adresiyle iletişime geçiniz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

ELLE Türkiye... screenshot 1 ELLE Türkiye... screenshot 2 ELLE Türkiye... screenshot 3 ELLE Türkiye... screenshot 4 ELLE Türkiye... screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

ELLE Türkiye... screenshot 6 ELLE Türkiye... screenshot 7 ELLE Türkiye... screenshot 8 ELLE Türkiye... screenshot 9 ELLE Türkiye... screenshot 10

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release
  • September 16, 2014 New version 3.0