What's New

- Bilinen hatalar düzeltildi

App Description

Daha önce gördüğünüz bilgi yarışmalarını unutun. Bağımlısı olacağınız yeni oyununuz “Müzikolik” karşınızda.


===== DİNLE BİL =====
Ben tüm şarkıları bilirim ve iyi bir kulağa sahibim diyorsan en çok puanı buradan toplayabilirsin. Tabi şarkıları sizin için biraz değiştirdik. Mutlaka denemelisin.


===== RESİMDE BİL =====
Şarkıcı dostlarının hepsini tanıyorsan resimde bil bölümü tam sana göre. Sadece resimdekinin kim olduğunu bilmek yetmiyor tabi ki onun ile ilgili soruları da doğru cevaplamalısın.


===== SORUDA BİL =====
Ben duayenim, müzik ile ilgili her soruyu bilirim diyenler burada. Klasik soru cevap bölümü ile altınlarını katlayabilirsin. Çok sıkışırsan jokerler senin için var.




Müzik bilgisine güvenen herkes burada. Sende müzik bilgine güveniyor ve arkadaşların ile yarışmak istiyorsan Müzikolik uygulamasını ÜCRETSİZ indir ve müzik kariyerine başla.

Çaylak olarak başladığın bu yolda amacın, Türk müziğinin bir duayeni olmak. Bunun için hem iyi bir kulağa hem de müzik bilgisine ihtiyacın var. Çünkü bu bir müzik yarışması.

Başarılı bir şekilde altınları topladıysan ve her popstar gibi harcayacak yer bulamıyorsan Jackpot salonunu ziyaret etmeni öneririz.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Müzikolik - Müzik Bilgi Yarışması screenshot 1 Müzikolik - Müzik Bilgi Yarışması screenshot 2 Müzikolik - Müzik Bilgi Yarışması screenshot 3 Müzikolik - Müzik Bilgi Yarışması screenshot 4 Müzikolik - Müzik Bilgi Yarışması screenshot 5

App Changes

  • June 11, 2014 Initial release