App Description

▶ mükemmel anadil aksanı ile kısa sure içinde İtalyanca konuş!
▶ sesini kaydet ve gün geçtikçe ne kadar ilerlediğini gör.
▶ dinlemek için dokun, kaydetmek için dokun, kıyasla ve öğren, tadını çıkar!
▶ dışarı çıkıp insanlarla konuşabilecek güveni kendine bul
▶ İtalyanca bilginizi, hayal edemeyeceğiniz kadar yükseltecek Kolay ve Eğlenceli bir uygulama

★★★★★ “Bu uygulamayı koullanarak gün geçtikçe Mükemmel derecede İtalyanca aksanı ve kullanışlı ifadeler ile kendimi geliştiriyorum – arkadaşlarım iyi derecede İtalyanca konuştuğumu öğrenince dilleri düştü.”
★★★★★ “Kendinizi yeni bir dilde mükemmel bir aksan ile konuşurken bulduğunuzda hissettiğiniz duygu olağanüstü bir şekilde tatmin edici – büyüleyici”

Bu uygulamanın içinde bunları bulacaksınız:
✓ Bir iPhone uygulamasında olabilecek en hızlı navigasyon
✓ Sizi konuşmaya hazırlayacak, hayattan alınmış en iyi gerçek ifadeler
✓ Anadil olan profesyonel konuşmacılar
✓ Mükemmel ses kalitesi
✓ Bilginizi sınamak için ve puan kayıtlarını tutmak için yapılan testler
✓ “Akışkan” teknoloji ile kullanması çok kolay olan yenilikçi arayüz

BONUS – çocuklarınız yeni bir dil keşfedecek:
♥ bırakın oynasınlar, kaydetsinler ve öğrensinler
♥ uygulama onların TÜM kayıtlarını tutacak
♥ kayıtlarını dinleyin ve ne kadar iyi olduklarını görün.

iTALK YÖNTEMİ - 5 ALTIN KURAL:

1. SADECE TEK KELİME DEĞİL, SÖZ ÖBEKLERİNİ ÖĞRENİN:
▶ Anlam: Söz öbeklerini hatırlak kolaydır çünkü anlamları vardır, gözünüzde bir resim canlanır, size bir hikaye anlatırlar.
▶ Hız: Tek kelime öğrenmek yerine söz öbeklerini öğrendiğinizde, o kelimelerin nasıl doğru olarak kullanıldığını da öğrenmiş olursunuz ve bu daha hızlı bir şekilde gerçekleşir. Çocuk olduğumuz zamanlarda, söz öbekleriyle öğreniriz, sadece tek tek kelime olarak değil, kelime gruplarıyla öğreniriz çünkü tek tek kelime öğrenmek oldukça yavaştır.
▶ Telaffuz: Gerçek hayatta bazı kelime grupları sanki tek kelimeymiş gibi söylenir, tek hecelik gruplarda, durmadan. Eğer bu söz öbeği söylendiği sırada durup nefes alırsanız, doğru söylemiyorsunuz demektir ve bunun sonucu da yanlış anlaşılma riskiniz oldukça fazla olacaktır.

2. KULAKLARINIZLA VE GÖZLERİNİZLE ÖĞRENİN
▶ Dinleyin, dinleyin ve tekrar dinleyin. Bu mükemmel İtalyanca öğrenmenin anahtarıdır
▶ Anadili olan insanların nasıl konuştuğunu, bazı yerlerdedeki ses farklılıklarını, hız farklılıklarını ya da tonlama farklılıklarını öğrenin. Bu güçlü kelimeler yeni ya da önemli bilgiler hakkındadır. Kelimeler üzerinde doğru vurgu yapılmazsa, İtalyanca dinleyiciler yanlış anlam algılayabilirler.
▶ Materyallerimizin hepsi yazılı ve sesli şekilde hazırlanmıştır. Bu sayede hem duyarak hem de görerek daha hızlı bir şekilde öğrenirsiniz.

3. GERÇEK HAYATTAKİ PROFESYONEL MATERYALLERİ KULLANIN
▶ Bu uygulama, sizin yabancı dil ortamına olabilecek en kısa sürede adapte olmanıza yardımcı olacaktır.
▶ Dinleyeceğiniz tüm konuşmalar profesyonel anadil konuşmacılar tarafından hazırlanmıştır.

4. KENDİ SESİNİZİ DİNLEYİN
▶ Kendi sesizini kaydetme, konuşmanızdaki diksiyon, telaffuz ve gramer hatalarını gözden geçirmenizi ve bu hataları ortadan kaldırmanız için yapabileceğiniz en iyi işlemdir. Kendi farkındalığığnızı geliştirir ve kendinizi düzeltmenizi sağlar.
▶ Çalışmalar bize göstermiştir ki kendi sesimize daha yakın seslere daha çok odaklanıyoruz ve bu yüzden öğrenme işlemi sırasında kendi sesinizi dinlemeniz oldukça iyi sonuçlar doğuracaktır.
▶ Kendi sesinizi kaydedebilir ve anadil kayıtları ile kıyaslayarak mükemmel bir aksana sahip olana kadar çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz!

5. BİR MODEL İLE ÇALIŞIN
▶ Telaffuz kolay bir şekilde bozulabilir, bu yüzden kendi sesinizi anadili olan birinin sesi ile kıyaslamadan ne kadar fazla zaman geçirirseniz, o kadar hızlı bir şekilde kendi anadilinizin konuşma alışkanlıklarına geri dönersiniz.
▶ Telaffuzunuzu, yeni dilin konuşma alışkanlıklarına alıştırana kadar çokça kontrol edin.

Tüm bunlara ulaşmak ve bu sırada da eğlenmek için bu uygulamayı kullanın!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

iTalk İtalyanca! konuşma: İtalyanca konuşmayı öğren ve kullanışlı ifadeler ile kelime hazneni genişlet screenshot 1 iTalk İtalyanca! konuşma: İtalyanca konuşmayı öğren ve kullanışlı ifadeler ile kelime hazneni genişlet screenshot 2 iTalk İtalyanca! konuşma: İtalyanca konuşmayı öğren ve kullanışlı ifadeler ile kelime hazneni genişlet screenshot 3 iTalk İtalyanca! konuşma: İtalyanca konuşmayı öğren ve kullanışlı ifadeler ile kelime hazneni genişlet screenshot 4 iTalk İtalyanca! konuşma: İtalyanca konuşmayı öğren ve kullanışlı ifadeler ile kelime hazneni genişlet screenshot 5

App Changes

  • June 18, 2014 Initial release