What's New

* IOS 7 gereed gemaakt

App Description

Leer in deze app sorteren, rang-telwoorden, tellen en meer..

Het kind wordt begeleid door het leuke pratende vuilnisbakje (lieve vrouwelijke stem).

Wat kan je zoal doen in deze app:

-Doormiddel van het navigatiesysteem kom je met een vuilnisauto in verschillende straten terecht waar je zelf het vuilnis ophaalt. Kinderen leren onthouden en werken met volgorde van simpele cijfers. Dus geen moeilijke navigatie!
-Leerzame spelletjes om rangtelwoorden te leren, maar ook tellen en sorteren. Bijvoorbeeld: pak de derde bak van links en zet hem op het daarvoor bestemde kruis. Of was een XX aantal bakken in de wasstraat. Ook komt er in een volgend spelletje een rat op een skateboard voorbij en rijdt de bakken om, hoeveel staan er nog rechtop? Ook is er een spel met een sorteermachine, die voor de nodige spanning zorgt, want pak alleen het fruit en niets anders, lukt je dat?
Afval scheiden in grappige pratende bakken is weer een ander spelletje.
-Ook leuke en grappige spelletjes waarbij je niet leert maar gewoon lekker bezig bent: kijk uit voor de politieauto's als je over de weg rijdt om de vuilnisbakken te pakken. Of vlieg met een geanimeerde vlieg over de vuilnisstortplaats. Vliegen houden van afval, dus verzamel "lekkers" voor de vlieg. Maar kijk uit voor al het gevaar wat op de loer ligt, zoals het vuur of gebroken flessen en meer... Gooi in een ander spel vanuit de hijskraan-grijper appelklokhuizen en raak zoveel mogelijk kliko's. Er zijn ook scores te behalen in sommige spelletjes!

Naast dit alles zullen de kinderen door scene's heenlopen waar ze de vuilnisauto het vuil laten storten, en verbranden het vuil in de verbrandingsoven en meer...

Ook is er een film over verschillende vuilnisauto's (te vinden in het hoofdscherm).

Leuk en leerzaam voor kinderen vanaf 3+ en ouder!

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

February 14, 2014 Price Decrease: $2.99 -> $1.99
September 28, 2013 New version 1.2
May 29, 2013 New version 1.1
February 18, 2013 Initial Release

Other Apps From Kelly Doll