App Description

Elbűvölőbb, mint bármely ismert meséskönyv, a Rút kiskacsa története most elvarázsolja úgy a gyerekeket, mint a felnőtteket. Biztosak vagyunk abban, hogy úgy önöket, mint gyerekeiket elbűvöli a mese szépsége, illusztrációi, hatásai. Bíztassák gyerekeiket, hogy minden lépésbe bekapcsolódjanak és örüljenek együtt a sikernek. Fedezzék fel gyerekeikkel együtt, hogy bármilyen kicsi és erőtlen is legyen egy lény, magában rejt annyi erőt és bátorságot, hogy a lelkében rejtőző gyönyörű madarat felfedezze.
A Rút Kiskacsa meséje egy interaktív mese, mely az eredeti Hans Cristian Andersen által írt mesén alapszik, leginkább óvodáskorú gyerekek számára lett kidolgozva a Kidsopia nevelési projektjének részeként.
Egy csodálatos interaktív mese kicsiknek.

Megfelelőnek találja játékunkat? Ha igen, megkérjük, hogy jó minősítéssel értékelje!
Vannak hozzászólásai? Ötletei? Szívesen meghallgatjuk!

A Kidsopia széleskörű, szórakoztató és kreatív játékokat kínál, melyek segítségével gyermeke könnyedén szerezhet újabbnál újabb ismereteket.

A Kidsopia program megfelelő 2 és 3 éves kisgyerekek, óvodáskorú gyerekek (4 és 5 év), de ugyanakkor az iskolakezdés előtt álló 6 és 7 éves gyerekek számára is, hiszen a játékok játszása során a gyerekek elsajátíthatják mindazokat az alapismereteket és alapfogalmakat, melyekre a továbbiakban is alapozhatnak.
A Kidsopia egy olyan nevelési program, mely az UNICEF által kidolgozott tanulmányon (Alappontok a Kisgyermek korai tanításában születéstől 7 éves korig) alapszik.

Játékaink és meséink közreműködésével szeretnénk szórakoztató utat kínálni a számok fogalma, a számolás, a betűk, a rajzolás, színezés, formák, képek, méretek, különbségek, hasonlóságok, állatok és sok más érdekesség megismerése és elsajátítása felé.
A Kidsopia program nagy segítséget nyújt a szülőknek gyermekeik nevelésében, hisz magába foglalja az öt : értelmi, kreatív, érzelmi, fizikai és szociális fejlődési területet.

A tudományok (matematika, mértan, fizika, kémia), biológia (emberi test felépítése, állatok, növények), művészet (színezés, rajz, festés), logika (szó- és képkirakás), érzelmi fejlődés (öntudat, önbizalom, érzelmek megértése és uralma) terén a tanulási folyamat széleskörű gyakorlaton és tapasztalaton alapszik.

A Kidsopia program segítségével gyermeke egy három fokozatból álló folyamaton megy végig:

Új fogalmak gyűjtése és azok megértése.
Ezen fogalmak rögzítése gyakorlással.
Az új ismeretek felismerése, társítása és gyakorlatba foglalása.

A Kidsopia alkalmazások célja tehát az, hogy a kisgyermekek nyugodt körülmények között, játékosan tanulják meg a fentiekben bemutatott fogalmakat.

Bővebb információk találhatók a www.kidsopia.com weboldalon.

Nyelv: Magyar (Hungaria)

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

A Rút Kiskacsa Története screenshot 1 A Rút Kiskacsa Története screenshot 2 A Rút Kiskacsa Története screenshot 3 A Rút Kiskacsa Története screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

A Rút Kiskacsa Története screenshot 5 A Rút Kiskacsa Története screenshot 6 A Rút Kiskacsa Története screenshot 7 A Rút Kiskacsa Története screenshot 8

App Changes

  • February 26, 2013 Initial release