App Description

Измежду детските пъзели вие ще заобичате този! Лесен с 9 части, със средна трудност от 16 части и по-сложен с 25 части, които помагат на децата да се упражняват и да практикуват своята способност да съпоставят образи и форми.

Всички те са вдъхновени от приказката за Грозното патенце.

Kidsopia ви предлага широка гама от забавни игри и творчески начини да научи детето ви нови неща.

Платформата Kidsopia е за малки деца (2-3 год.), за деца в предучилищна възраст (4-5 год.) и за тези, които постъпват в началното училище (6-7 год.). Игрите предлагат много от основните идеи и понятия, които едно дете трябва да разбере.

Kidsopia е образователна платформа, която се основава на изследване направено от Уницеф: "Стандарти за ранно обучение и развитие на деца от раждането до 7 години".

Основната цел е да предложим по забавен и интуитивен начин децата да научат повече за числата, броенето и писането, рисуването и оцветяването, размери, форми и изображения, животните, както и много други, всички представени в рамките на различни приключения и истории.

В различните области на развитие: интелектуално, творческо и емоционално, платформата Kidsopia предлага на родителите удобен и полезен начин да учат децата си чрез игра.

В области като наука (математика, геометрия, физика, химия), биология (човешкото тяло, животни, растения), изкуство (живопис, рисуване, оцветяване), пъзели (изображения, думи или всякакви други логически задачи), емоционално развитие (самосъзнание, самочувствие, ролеви игри, справяне и разбиране на чувствата) ние се фокусираме върху практика, основана на обучение.

Този процес има 3 етапа:

1. Събиране на нова информация и разбиране на нови концепции.
2. Практикуване и упражняване за постигане на силно концептуално разбиране.
3. Развиване на способността на детето за разпознаване, асоцииране и прилагане на придобитите знания в реалния свят.

Ние вярваме, че с помощта на нашите приложения, децата ще могат да научат тези понятия в спокойна и интелигентна обстановка, чрез игри.

Повече детайли тук: www.kidsopia.com

Харесвате ни? Дайте ни 5 звезди!
Коментари? Предложения? Ние ви слушаме!

Език: Български (БГ)

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

February 10, 2013 Initial Release

Other Apps From Kidsopia