App Description

9, 16, 25 darabból álló kirakós játék 3-tól 5 éves gyerekek számára.
A kép és forma közötti összefüggések megfigyelésének fejlesztése.

Számtalan, 3 szintes kirakós játék: 9 darabból álló könnyű kirakós, 16 darabos, közepes nehézségű kirakós és 25 darabból álló nehezebb kirakósok. Minden kirakós a “Rút kiskacsa ” című mesén alapszik, célja segíteni a gyermekeknek könnyedén és játékosan megtanulni a formák és képek összefüggéseit, gyakoroltatni azokat.

Megfelelőnek találja játékunkat? Ha igen, megkérjük, hogy jó minősítéssel értékelje!
Vannak hozzászólásai? Ötletei? Szívesen meghallgatjuk!

A Kidsopia széleskörű, szórakoztató és kreatív játékokat kínál, melyek segítségével gyermeke könnyedén szerezhet újabbnál újabb ismereteket.

A Kidsopia program megfelelő 2 és 3 éves kisgyerekek, óvodáskorú gyerekek (4 és 5 év), de ugyanakkor az iskolakezdés előtt álló 6 és 7 éves gyerekek számára is, hiszen a játékok játszása során a gyerekek elsajátíthatják mindazokat az alapismereteket és alapfogalmakat, melyekre a továbbiakban is alapozhatnak.
A Kidsopia egy olyan nevelési program, mely az UNICEF által kidolgozott tanulmányon (Alappontok a Kisgyermek korai tanításában születéstől 7 éves korig) alapszik.

Játékaink és meséink közreműködésével szeretnénk szórakoztató utat kínálni a számok fogalma, a számolás, a betűk, a rajzolás, színezés, formák, képek, méretek, különbségek, hasonlóságok, állatok és sok más érdekesség megismerése és elsajátítása felé.
A Kidsopia program nagy segítséget nyújt a szülőknek gyermekeik nevelésében, hisz magába foglalja az öt : értelmi, kreatív, érzelmi, fizikai és szociális fejlődési területet.

A tudományok (matematika, mértan, fizika, kémia), biológia (emberi test felépítése, állatok, növények), művészet (színezés, rajz, festés), logika (szó- és képkirakás), érzelmi fejlődés (öntudat, önbizalom, érzelmek megértése és uralma) terén a tanulási folyamat széleskörű gyakorlaton és tapasztalaton alapszik.

A Kidsopia program segítségével gyermeke egy három fokozatból álló folyamaton megy végig:

Új fogalmak gyűjtése és azok megértése.
Ezen fogalmak rögzítése gyakorlással.
Az új ismeretek felismerése, társítása és gyakorlatba foglalása.

A Kidsopia alkalmazások célja tehát az, hogy a kisgyermekek nyugodt körülmények között, játékosan tanulják meg a fentiekben bemutatott fogalmakat.

Bővebb információk találhatók a www.kidsopia.com weboldalon.

Nyelv: Magyar (Hungaria)

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Kacsás Kirakós screenshot 1 Kacsás Kirakós screenshot 2 Kacsás Kirakós screenshot 3 Kacsás Kirakós screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Kacsás Kirakós screenshot 5 Kacsás Kirakós screenshot 6 Kacsás Kirakós screenshot 7 Kacsás Kirakós screenshot 8

App Changes

  • February 11, 2013 Initial release