App Description

Acatistele sunt rugaciuni prin care cerem sfintilor sa mijloceasca pe langa Dumnezeu, pentru a ne ajuta si a ne feri de rele. Aplicatia Acatiste + cuprinde o vasta gama de acatiste inchinate sfintilor (Sf. Nicolae, Sf. Nectarie, Sf. Gheorghe) sau acatiste rostite la diferite ocazii: acatist de multumire, acatist de pocainta, acatist de lauda.

Downloadeaza aplicatia Acatiste pentru a avea la indemana rugaciuni si acatiste in momentele de cumpana din viata dar si in momentele in care vrei sa multumesti pentru toate bucuriile. Ziua onomastica a celor ce poarta numele sfintilor poate fi un moment perfect pentru a citi acatistul acelui sfant.

In momentele de tristete si singuratate, rugaciunea poate fi singura alinare care ne linisteste si ne da puterea de a merge mai departe. Foloseste aplicatia Acatiste pentru a te ruga in liniste si a multumi pentru toate binefacerile de la Dumnezeu.

Aplicatia Acatiste iti ofera acatistele complete ale sfintilor (acatistul Sfantului Nicolae, Sfantului Vasile, Sfantului Gheorghe, Sfantului Ioan Botezatorul), a praznicelor imparatesti (acatistul Invierii, Nasterii Domnului),a Maicii Domnului si a Mantuitorului Iisus Hristos si acatiste de multumire si pocainta.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Acatiste + screenshot 1 Acatiste + screenshot 2 Acatiste + screenshot 3 Acatiste + screenshot 4 Acatiste + screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Acatiste + screenshot 6 Acatiste + screenshot 7 Acatiste + screenshot 8 Acatiste + screenshot 9 Acatiste + screenshot 10

App Changes

  • February 03, 2013 Initial release
  • February 10, 2013 Price increase: FREE! -> $0.99
  • February 13, 2013 Price decrease: $0.99 -> FREE!
  • February 28, 2013 Price increase: FREE! -> $0.99