What's New

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

Improved reading experience
iPhone X support
Bug fixes and other improvements

**We always love to hear your feedback. If you have any comments or queries please contact us at [email protected]**

App Description

Armi e Tiro-Türkiye, Türk silah sanayiinin uluslararası alandaki başarısını ve hızlı büyümesini dikkate alarak, milyonlarca silah tutkunu için tabanca ve tüfeğe ilişkin bilgileri, haberleri derleyip toparlayan, dünyadaki en yeni silahları tanıtıp konunun uzmanlarından görüş ve öneriler aktaran, İtalya’nın dünyaca ünlü silah dergisi.

Türk silah sanayiini merkeze alan yayın politikasıyla Armi e Tiro, Türkiye’de üretilen ve satılan tabanca, tüfek ve aksesuarlarına ilişkin gelişmeleri okurlarına aktarırken, İtalya’da kurulu bulunan özel test laboratuvarlarında bu silahları uluslararası kriterlerde test edip sonuçlarını okurlarıyla paylaşıyor. Ve daha önemlisi, eşdeğer silahları birbirleriyle test edip güçlü ve zayıf yönlerini ortaya koyarak, silahseverlerin sağlıklı seçim yapmasına olanak sağlıyor.

Silahların yanı sıra silah sanayii içinde önemli yer tutan dünya markalarının tanıtımlarına da yer verilen dergide yerli şirketlerin başarı hikayeleri de önemli yer tutuyor.

Armi e Tiro, okurlarına aksesuarlar konusunda da yol gösterecek önerilerde bulunuyor. Dünyadaki yeni ürünleri tanıtıp, gelişmeleri aktarırken konunun uzmanlarına ürünleri test ettirip sunuçlarını yayınlıyor.

Armi e Tiro, silahlar hakkında detaylı bilgi edinmek, uzmanların görüşlerinden yararlanmak ve tabanca ve tüfek konusunda uzmanlaşmak isteyenler için vazgeçilmez bir dergi.

Armi e Tiro... Hobiden daha fazlası!

------------------------------------------

Turkish iTunes/Pocketmags Terms and Conditions
Ödeme yapılarak indirilmiş aplikasyonlara okuyucunun seçtiği bir sayı dahildir. Aplikasyonla gelecek ve geçmiş tarihli daha fazla sayı satın alınabilir.
Aplikasyonda abonelikler de mümkün. Her abonelik, sıradaki yayınlanacak sayıyla başlar. Mümkün olan abonelikler:

6 geçmiş sayı paketi: £2.99/ US$5.99 / €4.99

6 aylık: £8.49/ US$10.99 / €10.99 (6 issues)
12 aylık: £16.49/ US$21.99/ €21.99 (12 issues)

Abonelik, süresi bitmeden 24 saat önceye kadar iptal edilmezse yenilenecektir. Mevcut abonelik süresinin bitmini takip eden 24 saat içinde, daha once abone olduğunuz sure ve mevcut fiyat şartlarıyla yeni abonelik bedeliniz tahsil edilecektir.
Hesap Ayarlarınıza girerek aboneliklerinizin otomatik yenileme özelliğini kaldırabilirsiniz; ancak mevcut aboneliğinizi aktif olduğu süre zarfında iptal edemezsiniz.
Satın aldığınızı onayladığınız taktirde ödeme iTunes hesabınız üzerinden alınacak ve sunulmuş olsa dahi kullanılmayan bedava deneme süresi hakları, o yayın için abonelik satın alındığında kaybedilecektir.

Aplikasyon aracılığıyla tek tak sayılar satın almak da mümkündür. Satın alınan kredilerin kullanılması için sayının fiyatına tıklayıp “kredi kullan”I seçmeniz yeterlidir. Bu özellik, eski sayıları düşük fiyata satın alabilmenizi sağlar.

Kullanıcılar aplikasyon dahilinde bir pocketmags hesabına üye olabilir veya giriş yapabilirler. Bu, cihazlarını kaybermeleri durumunda gzllüklerini koruyacak ve satın aldıkları abonelikleri farklı platformlarda izleyebilmelerini sağlayacaktır. Mevcut pocketmags kullanıcıları satın aldıkları abonelikleri, hesaplarına girerek izleyebilirler.

Aplikasyonu ilk olarak bir kablosuz ağa bağlıyken yüklemenizi öneriyoruz; böylece tüm veriler indirilebilecektir. Aplikasyonunuz ilk yüklemenin veya bir güncellemenin ardından düzgün çalışmazsa lütfen silin ve App Store’dan yeniden yükleyin.

Aplikasyon içinden ve pocketmags’den yardım ve sık sorulan sorulara ulaşabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin: [email protected]

--------------------

Gizlilik sözleşmemize buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.pocketmags.com/privacy.aspx

Kullanım şartları ve koşullarımıza buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.pocketmags.com/terms.aspx

Destek için e-mail adresi: [email protected]
Destek: http://www.pocketmags.com/information/default.aspx
Gizlilik Politikası: http://www.pocketmags.com/privacy.aspx

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Armi e Tiro TR screenshot 1 Armi e Tiro TR screenshot 2

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Armi e Tiro TR screenshot 3 Armi e Tiro TR screenshot 4 Armi e Tiro TR screenshot 5 Armi e Tiro TR screenshot 6 Armi e Tiro TR screenshot 7

App Changes

  • February 08, 2013 Initial release
  • December 19, 2013 New version 4.9.35
  • May 13, 2014 New version 4.9.43
  • March 17, 2016 New version 4.9.92
  • June 13, 2019 New version 6.0.0