What's New

Corrected encoding errors.

App Description

Wij zijn er trots op tot invoering van de nieuwe en verbeterde versie van Vergeten boeken van de Bijbel. Deze nieuwe versie bevat meer functionaliteit, eenvoudig te gebruiken, en nu introduceert, de voortdurende vernieuwing Content (CUC). Met CUC, onze engineers zullen meer functies te helpen met functionaliteit en bieden meer inhoud. Wij hebben die meer dan 16 boeken verbannen uit de bijbel, dat zal worden toegevoegd zeer snel!

Nu verkoop van $3,99 tot $2,99 !!

Functies:
Nee in-app advertenties
Snel reagerende ondersteuning
Top kwaliteit inhoud dat niemand kan concurreren met

De Bijbel is een groei. Veel mensen niet begrijpen dat het niet is een boek geschreven door een enkele persoon, maar het is een bibliotheek van verscheidene boeken die werden samengesteld door verschillende mensen in verschillende landen. Het is interessant te weten hoe de bibliotheek groeide en op welk principe sommige boeken werden aanvaard en sommige afgewezen.
Natuurlijk kunnen wij mensen nemen het woord voor de redenen waarom bepaalde boeken waren gekozen, maar het is altijd goed om te komen tot onze eigen conclusies onderzoek door onze eigen bewijs.

Dit is wat dit vergeten boeken van de Bijbel stelt ons in staat om te doen. We kunnen onderzoeken of de boeken van de Bijbel die wij hebben in de toegelaten versie, en dan in dit boek kunnen we lezen de schrift die zijn verholpen door verschillende raden om onze standaard Bijbel.

Het is veilig om te zeggen dat een vergelijking van de aanvaarde boeken met die verworpen kan worden ingeroepen, voor die boeken die werden aanvaard zijn veruit superieur aan de anderen.
Deze andere factoren zijn opgenomen in de Vergeten boeken van de Bijbel omvat alle soorten verhalen, verhalen en mythes.

Deze versie bevat:

Het Evangelie van de geboorte van Mary
De Protevangelion
Het eerste Evangelie van de kinderjaren van Jezus
Thomas-Evangelie van de kinderjaren van Jezus
De Epistles van Jezus en Abgarus Koning van Edessa
Het Evangelie van Nicodemus, voorheen de handelingen van Pontius Pilatus
De apostel' Creed
Het epistel van Paulus de apostel de Laodiceans
De Epistles van Paulus de apostel aan Seneca Falls, met Seneca Falls aan de Paul
De daden van Paulus en Thecla
De eerste epistel van Clement aan de Korinthiërs
De tweede epistel van Clement aan de Korinthiërs
De Algemene epistel van Barnabas
Epistel te Ephesians , en epistel te Magnesians
Epistel van Ignatius tot Trallians
Epistel van Ignatius tot Romeinen

Meer updates komen ...

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 1 Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 2 Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 3 Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 4

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 5 Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 6 Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 7 Forgotten Books of the Bible 2 Dutch screenshot 8

App Changes

  • January 28, 2013 Initial release
  • February 13, 2013 New version 1.08
  • February 22, 2013 New version 1.09

Other Apps From Shannon Williams

Forgotten Books of the Bible Forgotten Books of the Bible French version Free Forgotten Books of the Bible Book of Shadows 2.0 Forgotten Books of the Bible Spanish Version