App Description

Colectie de peste 4000 de bancuri romanesti

Utilizarea aplicatiei Bancuri

Bancuri este o aplicatie simpla si utila care iti ofera posibilitatea de a gasi cele mai amuzante bancuri dintr-o lista de peste 4000 de bancuri romanesti.
Foloseste aplicatia ca si propria ta baza de date de bancuri in limba romana.

Pentru utilizarea aplicatie urmeaza pasi urmatori:

- Selecteaza categoria de bancuri care doresti sa o vizualizezi
- Selecteaza bancul din lista de bancuri pentru categoria selectata
- Citesta bancul, iar daca iti place si doresti, trimite-l prietenilor prin E-Mail. Navigheaza la bancurile urmatoare folosind butoanele de navigare.


Rasul este medicamentul secolului XXI. Orice gluma, banc romanesc sau o întâmplare amuzanta sunt binevenite după o zi dificila de munca si in orice alta situatie.
Aceasta aplicație este precum un izvor nesecat de ras si voie buna disponibil non-stop pe device-ul tau. Dispunand de o gama variata de bancuri si glume aplicația are scopul de a te binedispune constant in orice zi si la orice ora. Eroii tai preferati, bula, strula , vasile, ion si maria, un moldovean, un oltean un ardelean, sunt doar câțiva din "artistii" umorului romanesc care te vor face sa razi in hohote.
Dacă iti lipseste maiestria in a spune bancuri aceasta este șansa ta sa te auto-perfectionezi folosind cele mai tari bancuri zi de zi.
Organizează concursuri de bancuri si vei fi surprins de audiență pe care o vei avea spunând bancurile din aceasta aplicatie. Avand aceasta aplicație ești abonat la peste 4000 de bancuri romanesti care te vor tine ocupat. Si tine minte: zâmbeste, rade, rade in hohote si bucura-te de viata. Viata este scurta, merita traita razand.

Bucurate de cat mai multe Bancuri!

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Bancuri (4000) screenshot 1 Bancuri (4000) screenshot 2 Bancuri (4000) screenshot 3 Bancuri (4000) screenshot 4 Bancuri (4000) screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Bancuri (4000) screenshot 6 Bancuri (4000) screenshot 7 Bancuri (4000) screenshot 8 Bancuri (4000) screenshot 9 Bancuri (4000) screenshot 10

App Changes

  • June 10, 2014 Initial release
  • August 04, 2014 Price increase: $0.99 -> $1.99