What's New

Deze update zorgt ervoor dat lezers met een iPhone 5s of iPad mini met retinascherm weer de prachtige foto’s bovenaan de artikelen kunnen zien. Excuses voor het eventuele wegvallen daarvan tijdens de vorige update.

De prijswijziging is enkel voor nieuwe lezers. Bestaande abonnees houden de originele prijs.

Helaas kunnen we niet reageren op App Store recensies. Als u problemen ervaart met de service kunt u contact opnemen met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur naar 088-572 05 72.

App Description

NRC Reader is de nieuwe digitale uitgave van NRC. Dagelijks verschijnt een nieuwe editie met artikelen van NRC die diepgang, interpretaties en verklaringen bij het nieuws geven.

* Prachtige artikelen over o.a. wetenschap, economie en lifestyle.
* Speciaal vormgegeven voor iPad & iPhone.
* Elke ochtend een nieuwe editie. Deze kun je ook zonder internetverbinding lezen.

Zeven dagen per week selecteert de hoofdredactie van NRC circa acht artikelen uit NRC Handelsblad en nrc.next. De artikelen geven context en achtergrond.

Lees elke maand 10 artikelen gratis, of lees alle artikelen voor €14,99 per maand.

Je kunt per maand (€14,99), halfjaar (€89,99) of jaar betalen (€179,99). De betaling verloopt via iTunes en wordt automatisch verlengd tenzij je het 24 uur voor het aflopen van de huidige periode opgezegt. Het opzeggen van een lopend abonnement tijdens de periode is niet mogelijk, maar je kunt op elk moment de doorlopende betaling stopzetten. Dit kan bij de Accountinstellingen in iTunes, of beheer het abonnement via het Instellingen-scherm in de app.

NRC Reader is een uitgave van NRC Media, de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.next. De applicatie is ontworpen en ontwikkeld door Moop.nl

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

NRC Reader screenshot 1 NRC Reader screenshot 2 NRC Reader screenshot 3 NRC Reader screenshot 4 NRC Reader screenshot 5

iPad Screenshots

(click to enlarge)

NRC Reader screenshot 6 NRC Reader screenshot 7 NRC Reader screenshot 8 NRC Reader screenshot 9 NRC Reader screenshot 10

App Changes

  • June 19, 2014 Initial release
  • August 02, 2014 New version 1.2.1

Other Apps From NRC Media

nrc.next digitale editie NRC Handelsblad digitale editie In beeld NRC Reader Opinie & Debat