What's New

Volledig nieuwe interface met offline modus, bewerkingsopties, share mogelijkheid, foto filters, hashtags en nog veel meer.

App Description

De Amstel Cam is de officiële camera van Amstel bier. Maak unieke foto’s door gebruik te maken van één van de speciale Amstel sjablonen en deel deze met al je vrienden!

Amstel is populair in meer dan 75 landen over de hele wereld maar vooral lekker vertrouwd Hollands gebleven. Een vrolijke en opvallende verschijning, dankzij de prachtige goudgele kleur (het resultaat van een combinatie van een licht pilsenermout en een kleine hoeveelheid donker mout). In Amstel proef je de pure, ongecompliceerde natuur: gerst, mout, hop en klaterfris water.

De Vrienden van Amstel LIVE! is voor Amstel het ideale podium om het merk tot leven te brengen door bezoekers in het hart te raken met muziek van de beste artiesten van Nederlandse bodem.

Functionaliteiten Amstel Cam:

• Foto’s maken met verschillende sjablonen
• Meerdere functies voor fotobewerking
• Foto’s delen via o.a. Facebook, Twitter en per mail
 
Deze applicatie plaatst cookies om gebruik te meten. Door gebruik te maken van deze App ga je akkoord met de algemene voorwaarden en verklaar je ouder dan 18 jaar oud te zijn.

De Amstel Cam maakt onderdeel uit van het Brandcams platform. De unieke fotocamera’s van Brandcams worden in opdracht van merken ontwikkeld. Gebruikers kunnen uit een breed aanbod van speciaal voor het merk ontwikkelde sjablonen kiezen waarna dit merk-sjabloon als basis dient voor de (te maken) foto. Kies een sjabloon, maak een foto en deel het beeld van jouw favoriete merk met al je vrienden op Facebook, Twitter en per mail. Meer informatie en het actuele aanbod van camera’s en foto’s is te vinden op www.brandcams.com

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Amstel Cam screenshot 1 Amstel Cam screenshot 2 Amstel Cam screenshot 3

App Changes

  • June 16, 2014 Initial release

Other Apps From Tribe Company B.V.

ZAND Cam Jeroen van Koningsbrugge Cam Arke ZininZon Selfie Cam Checkpoint Foto-app Kruidvat Cam Ziggo Selfie Cam KPN Business Partner Cam Frans Duijts Cam Toppers Cam Nick & Simon Cam Holland International Cam Omrop Cam The Voice Tour Cam