What's New

iOS 8 korjauksia

App Description

Pelaa! on koko perheen pelilehti. Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti kertoo video- ja tietokonepeleistä ilman kikkailua. Kohderyhmänä ovat pelaajien lisäksi myös pelaajien vanhemmat, jotka haluavat saada pätevää tietoa jälkikasvunsa peliharrastuksesta. Pelaa! ei käsittele väkivaltaisia K-18 -pelejä tai sotapelejä, jotka saavat runsaasti huomiota lähes kaikissa muissa pelilehdissä. Haluamme kertoa peliviihteen iloisemmasta puolesta. Niinpä testissä on myös aivan nuorimmillekin suunnattuja lastenpelejä.

Arvostelujen yhteyteen merkitsemme aina pelien eurooppalaiset PEGI-ikärajamerkinnät. Emme käsittele myöskään ainoastaan uusimpia pelejä, vaan tutustumme joka numerossa laajemmin johonkin pelaamisen erityisalueeseen, kuten urheilu- tai autopeleihin.

Pelaa!-digilehti on näköisversio kuusi kertaa vuodessa ilmestyvästä paperilehdestä, jonka voi noutaa veloituksetta Suomen kaikista Prisma-tavarataloista. Joka numerossa on ennakkotestien ja arvostelujen lisäksi uutisia ja Suomen myydyimpien pelien lista.

Kestotilausvaihtoehdot: 12 kuukautta. Kestotilauksien hinnat: 12kk 3,59€. Kestotilaus jatkuu automaattisesti ellet ole peruuttanut tilaustasi 24h ennen uuden tilausjakson alkamista. Mikäli perut kestotilauksen tilauskauden aikana päättyy tilaus nykyisen tilauskauden loppuun. Voit hallita tilausasetuksia iTunes tilisi asetuksista. 12-kuukauden aikana julkaistaan 6 numeroa, jotka sisältyvät kestotilaukseen. Irtonumerot 0,79€

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Pelaa! (Vanha) screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Pelaa! (Vanha) screenshot 2

App Changes

  • June 13, 2014 Initial release
  • November 05, 2014 New version 3.0.1