What's New

A frissítés kisebb hibajavításokat tartalmaz.

App Description

A Maxima havonta megjelenő magazin, amely segít abban, hogy a fiatal nők a mai rohanó világban megtalálják azokat az utakat, amelyek segítségével kiteljesíthetik magukat külsőleg és belsőleg. Szól divatról és szépségről, valamint tanácsokat ad, hogy jobbá tehesd emberi kapcsolataidat, és megtaláld a legjobb formád.
Egy lapszám ára: 1,79 €
Fél éves előfizetés (5 lapszám): 5,99 €
Éves előfizetés (10 lapszám) 11,99 €

Az előfizetés az Ön iTunes account-ján keresztül történik. Az előfizetés automatikusan megújul, hacsak nincs ez az opció kikapcsolva legalább 24 órával az előfizetés lejárta előtt. Az előfizetés összege le lesz vonva az előfizetés lejárta előtti 24 órás időszakban. Az előfizetést kezelheti a felhasználó és az automatikus megújítást ki lehet kapcsolni a vásárlás után az Account Settings-ben. Már meglévő előfizetéstől nem lehet elállni az előfizetés ideje alatt. A mutatványszám ingyenesen elérhető, ugyanakkor az archívumban megvásárolható.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Kérdéseire a mobilinfo@sanomamedia.hu e-mail címen állunk rendelkezésére.
A Sanoma Media Budapest Zrt. adatkezelési tájékoztatója: http://www.mc.hu/tartalom.php?page=adatv

App Screen Shots

(click to enlarge)

App Changes

May 28, 2013 New version 1.0.1
November 30, -0001 Initial Release

Other Apps From Sanoma Media Budapest Zrt.