What's New

Bugikorjauksia

App Description

Vastustamaton idea- ja askartelulehti kaikille käsillä tekemisestä kiinnostuneille.

Ihana-lehdessä on houkuttelevia kädentaitoja, lumoavia paperiaskarteluja sekä Pikku-Ihana sivut, joista löytyy tekemistä ihan kaikenikäisille!

Ihanan ohjeet sisältävät kierrätysideoita, pieniä ompelu- ja lankatöitä, korujen tekemistä, luonnonmateriaaleja, huovutusta, mosaiikkia ja monia muita mielenkiintoisia tekniikoita. paperiaskartelun osalta edustettuina ovat korttien tekeminen, skräppäys, kalligrafia ja origamit. Pikku-Ihanasta löydät kierrätysideoita ja helppoja askarteluja, jotka sopivat erilaisiin ohjaustoiminnan tilanteisiin, kouluihin ja päiväkoteihin.

Ihana on kotimainen, vuodesta 2007 ilmestynyt lehti. Vuodessa ilmestyy aina neljä runsasta numeroa.

Ihana is a Finnish craft magazine for craft lovers! Re-cycle ideas, paper craft, nature inspirations, jewelry making, card making, scrapbooking and many interesting techniques. Also own pages for crating together with children.

Tutustu ja ihastu, tarjoamme Kädentaitoja rakkaudella!
Kestotilauksen hinta on 24,99 euroa, lehteä ilmestyy neljä numeroa vuodessa. Yksittäisten numeroiden hinta on 6,99 euroa.

Voit hallita tilausasetuksiasi iTunes tilisi asetuksissa. Kestotilaus jatkuu automaattisesti ellet ole peruuttanut sitä 24h ennen uuden tilausjakson alkamista. Kestotilausta ei voi lopettaa kesken tilauskauden.

iPhone Screenshots

(click to enlarge)

Ihana-lehti screenshot 1

iPad Screenshots

(click to enlarge)

Ihana-lehti screenshot 2

App Changes

  • June 08, 2014 Initial release